bedaki na cesti

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Tega nisi ti posnel ali ja?
Je pa res to, da folk menca, namesto da vozi normalno...me zanima tukaj hitrost tistega z renojem. Itak MORA biti na prehitevalnem pasu, pa še jajca na tem pasu potem.
Pa ne zagovarjam tistega v citroenu, ampak naj se folk tudi nauči razmišljat ko vozi in naj vedo, da je prehitevalni pas namenjen PREHITEVANJU in ne vožnji po njem. To je bolj problem. Jaz sem v petek prvič prehiteval po desni, ko smo vozili po AC domov, zvečer. Tipi lepo na prehitevalnem pasu in oni lepo 40-60 (sneg je bil). Pa po prehitevalnem, vozni je bil prazen!!!
Jaz sem vozil 100 potem, ko sem šel mimo, brez nobenih problemov. Ko bodo policaji začeli kaznovati vožnjo po prehitevalnem pasu, ko prehitevaš meglo se to prehitevanje po desni ne bo več dogajalo, do takrat pa se bo dogajalo!

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Najbolj smešno je da tip s Senicom sploh ni pogledal ampak samo hkrati prižgal žmigavc in začel rinit desno. Miljonkrat videno.
Žal enim ni jasno, da so žmigavci namenjeni drugim udeležencem v prometu in ne neka palčka ob volanu, kamor se ti slučajno prst spotakne ko motaš volan... Da bi še kaj gledal okoli sebe je pa itak preveč za pričakovat.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Kam bi pa pogledal? Sej ima šipo zadaj do vrha naloženo s kramo!

Tu je sicer tricky situacija, po "cestninski" postaji ki ima več pasov se lahko vozi po bilokaterem. To da se "vključevalna" cona konča po 50 metrih in normalen promet tega itak ne preživi. Tako da je krivda v tem primeru malce nedoloæljiva, vsekakor pa si oba zaslužita kazen.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ni rabil gledat nazaj ampak desno in v špegle, zato so na avtu.

1. prižgeš žmigavc
2. pogledaš
3. izvedeš manever

tip je pač združil vse 3 točke (ajde, 2. je spustil)

Saj ne zagovarjam (preveč) unga v Berlingu, vendar je vsaj spremljal stvari okoli sebe in se tudi toliko umaknil, da ga Senic ni zadel.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

Saj ne zagovarjam (preveč) unga v Berlingu, vendar je vsaj spremljal stvari okoli sebe in se tudi toliko umaknil, da ga Senic ni zadel.

Ja blazno je spremljal hahaha. Vsak pameten voznik bi tole moral pričakovati. Da ne rečem da je odreagiral kot moja stara mama.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja blazno je spremljal hahaha.
Nego?
Citat:
Vsak pameten voznik bi tole moral pričakovati.
Vsak pameten voznik bi tole preprečil, ker se ne bi tlačil po desni (takoj
grims-1.gif
)
Citat:
Da ne rečem da je odreagiral kot moja stara mama.
Okoli sekunde ali malo manj je rabil da je reagiral. Čisto povprečno - pač ni Alter superjunak.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ni moj posnetek. Hitrost je bila 60km/h. In je tipičen primerek sanjanja po cesti, enemu je pa dokurčilo. Bi pa lahko citroenar vseeno malo počakal, prede je šel v napad. Ma mogoče je bil to že 5. primer in je mel poln kufer še tega tujca.

Sicer pa bi bil zajeban primer, če bi počilo. No, za naše policiste ne. Kje si prehiteval? Po desni. Aha, to se ne sme po zakonu, ti si kriv.
grin1.gif

Kako pa v primeru mečkača, da bi priletel v ograjo? Jaz sem že videl, da bo še 2x poritalo in pok. Po ne vem kakem naklučju bi si zapomnil tablico in povedal, da ga je en norec prehiteval po desni in da se je kar naenkrat znašel tam, pa čeprav je pogledal v vsa ogledala.
evil.gif
Je šel 140 ziher.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

1. prižgeš žmigavc
2. pogledaš
3. izvedeš manever

Joj, kako bi padel na izpitu...
evil.gif

Najprej točka 2, potem 1 in šele nato 3
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citroenar bi ga lahko prehitel že skozi cestninsko, ne pa da počaka, da se AC spet zoži na 2 pasa in potem gasa takoj.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

1. prižgeš žmigavc
2. pogledaš
3. izvedeš manever

evil.gif

grims-1.gif

Mislim da bi tudi ti padel
wink-1.gif

Prvo druga točka, potem prva, potem spet druga (razen če ne cel čas gledaš v ogledalo, ampak potem nisi pozoren na to kaj se dogaja pred tabo), in šele nato tretja
wink-1.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

1. prižgeš žmigavc
2. pogledaš
3. izvedeš manever

evil.gif

grims-1.gif

Mislim da bi tudi ti padel
wink-1.gif

Prvo druga točka, potem prva, potem spet druga (razen če ne cel čas gledaš v ogledalo, ampak potem nisi pozoren na to kaj se dogaja pred tabo), in šele nato tretja
wink-1.gif

priden.gif
Tako se dela. Če bi vsi to upoštevali, ne bi bilo karambolov.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ta bedak, k mu je razbil šipo, bi ga mogli poslat v umobolnico do konca življenja...pa naj tam tolče kaj
smile-1.gif

Tu so prow bedaki ej!! Res bi jih mogli poslat v umobolnice!!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Ta bedak, k mu je razbil šipo, bi ga mogli poslat v umobolnico do konca življenja...pa naj tam tolče kaj
smile-1.gif

Samo tale, ki je snemal pa tudi ni čisto nedolžen. Začelo se je tam, ko sta se dva pasova združila v enega, vozila sta vštric, pa ga ni spustil naprej, niti se ni umaknil, (ne vem kdo ima tu prednost) tako da ga je izrinil na nasprotni pas. In ko ga je ta budala hotel prehitet po odstavnem pasu, seje pa tudi ta umaknil proti robu ceste in ga hotel izrinit s ceste.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.487
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
smile-1.gif

Samo tale, ki je snemal pa tudi ni čisto nedolžen. Začelo se je tam, ko sta se dva pasova združila v enega, vozila sta vštric, pa ga ni spustil naprej, niti se ni umaknil, (ne vem kdo ima tu prednost) tako da ga je izrinil na nasprotni pas. In ko ga je ta budala hotel prehitet po odstavnem pasu, seje pa tudi ta umaknil proti robu ceste in ga hotel izrinit s ceste.

Kakorkoli, tuje lastnine ne smeš namerno uničevati pa tudi če si synthman. Ta, ki je snemal bi moral po mnenju nasilneža in tebe sintiæ verjetno kar izhlapeti sploh se nebi smel roditi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Unle z Berlingotom bi mogu bolj po gasu usekat, bi hitrej mimo padu, in nebi blo situacije....Evo dokaza, da hitrost ni tok slaba stvar. Meckanje dela probleme.

Nazadnje urejeno: