bedaki na cesti

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Ni res. Skozi redečo se po ukinitvi UZ vozi vsaj 10x bolj pogosto, kot se je prej.

Drzna trditev, prosim da jo podkrepiš s številkami, v nasprotnem primeru je vredna manj kot nič.

Tudi tvoja trditev je drzna. Jaz sem synthmana že pred časom vprašal, na podlagi česa to trdi, pa mi še do danes ni odgovoril.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:

Ni res. Skozi redečo se po ukinitvi UZ vozi vsaj 10x bolj pogosto, kot se je prej.

Drzna trditev, prosim da jo podkrepiš s številkami, v nasprotnem primeru je vredna manj kot nič.

Tudi tvoja trditev je drzna. Jaz sem synthmana že pred časom vprašal, na podlagi česa to trdi, pa mi še do danes ni odgovoril.
Ja sej sva že razčistila, da tako pravijo moje lastne raziskave in študije. In tudi to sva že razčistila, da mi je povsem vseeno, ali mojim zapiskom verjameš ali pa ne, in tudi to, da če še 100x napišeš da ne verjameš to ali trdiš da nisem nevemkaj tebi dokazal, v ničemer ne spremeni število voženj v rdečo. Ki kot vidimo na posnetku obstajajo.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sta včeraj manekenki merli hitrost. Ja sej za red delat res nista ravno primerni.
smirk-1.gif
Kje točno pa sta merili? Pa kdaj?

Če nisi bil ustavljen, ne rabiš nič skrbet.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Drzna trditev, ki jo do sedaj še nihči ni mogel s številkami ovrečt.

Dlje kot du tukaj mi ni treba brat. Na mojo srečo (in tvojo žalost) se negativov načeloma ne dokazuje. Ni dolžnost vseh ostalih da delajo raziskave da dokažejo da ti nimaš prav, na tebi je da narediš in razkriješ raziskave ki pokažejo da imaš prav, in dokler tega ne dokažeš se smatra da nabijaš. Tako nekako to poteka v vseh panogah kjer se delajo raziskave. Dokler ne pokažeš konkretnih številk pa si enako kredibilen kot tale fant

tumblr_lijdklxnje1qa0o9zo1_500.jpg

Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Ja saj jaz sem ga že tudi par emsev nazaj prosil da pokaže te svoje imaginarne raziskave, pa takrat nisem dobil odgovora, oz sem dobil nazaj nekaj v smislu "ni moja naloga da pokažem da imam prav, tvoja naloga je da pokažeš da nimam".
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Drzna trditev, ki jo do sedaj še nihči ni mogel s številkami ovrečt.

Dlje kot du tukaj mi ni treba brat. Na mojo srečo (in tvojo žalost) se negativov načeloma ne dokazuje. Ni dolžnost vseh ostalih da delajo raziskave da dokažejo da ti nimaš prav, na tebi je da narediš in razkriješ raziskave ki pokažejo da imaš prav, in dokler tega ne dokažeš se smatra da nabijaš. Tako nekako to poteka v vseh panogah kjer se delajo raziskave. Dokler ne pokažeš konkretnih številk pa si enako kredibilen kot tale fant

Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Ja saj jaz sem ga že tudi par emsev nazaj prosil da pokaže te svoje imaginarne raziskave, pa takrat nisem dobil odgovora, oz sem dobil nazaj nekaj v smislu "ni moja naloga da pokažem da imam prav, tvoja naloga je da pokažeš da nimam".
grin1.gif
Odgovor sta dobila oba, če paæ ne verjameta mojim ugotovitvam ni moj problem. Boli me qrac, če bolj verjameš tistim, ki pravijo da je sedaj voženj v rdečo manj kot prej in tega niso uspeli meni všečno dokazat, ali pa če verjameš tistim, ki trdijo da jih je enako kot prej, pa tega niso uspeli meni všečno dokazat.
Že to, da na vse načine skušaš le blatiti sogovornika, in ga na vsak način pokazat kot nekredibilnega, brez da bi podal kak argument, ki dokazuje da se moti, veliko pove o tebi in tvojih namerah.

A če sedajle napišem, da sveti sonce, pa k tej trditvi ne priložim še tebi všečne znanstvene raziskave od kje sonce in zakaj sveti, potem pomeni da sonce ne sveti?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:

Ja sej sva že razčistila, da tako pravijo moje lastne raziskave in študije. In tudi to sva že razčistila, da mi je povsem vseeno, ali mojim zapiskom verjameš ali pa ne, in tudi to, da če še 100x napišeš da ne verjameš to ali trdiš da nisem nevemkaj tebi dokazal, v ničemer ne spremeni število voženj v rdečo. Ki kot vidimo na posnetku obstajajo.

Tvoje raziskave, ki jih skrivaš in ne upaš pokazat javno, nič ne veljajo.

https://www.youtube.com/watch?v=zEZ3_UIj0bc
Tale filmček me je pa takoj nate spomnil. In verjetno bo to naslednja stopnja po ukinitvi utripajoče zelene. Mogoče se je pa tebi kdaj že kaj podobnega zgodilo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Mene pa ta filmček takoj spomne na večino naših varuhov pravice. Merijo itak tam, kjer se da kaj dobiti, pa čeprav nima veze z ničemer. Pa da ne bomo samo prazno slamo mlatli en bedak za danes.
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Danes v Žalcu, se peljeta dva kolesarja. naenkrat se en odloči, se zapelje vzporedno z drugim, se pomenita par besed in nato nazaj na svoje mesto. Kaj naredita zatem pri rdeči luči. Naguzita se zopet pred avte, da ju je potrebno ponovno prehitevat.

Podčetrtek, s telefonom v roki, hitrost pa konstantna 60km/h vsepovsod. Nato opazi kolega na sredini krožišča, ki je urejal rože, se ustavi v krožnem in pogovori par besed.
bonk.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Zanimivo pa je, da se vsem uspe pravočasno ustavit, ne glede na to, da zelena ne utripa pa tudi interval od zelene do rdeče je precej kratek
shocked-1.gif

Pa nihče ne beži pred policajem, pa čeprav jim grozi brezvezna kazen
shocked-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=zEZ3_UIj0bc
Tale filmček me je pa takoj nate spomnil. In verjetno bo to naslednja stopnja po ukinitvi utripajoče zelene. Mogoče se je pa tebi kdaj že kaj podobnega zgodilo.
Ni se zgodilo meni, se je pa zgodilo kolegu. Pa ne skrita kamera ampak kar zares. Saj o tem se že nekoč pisal. Potem ko je več kot 10min čakal pred rdečo je peljal počasi naprej, (ozek odsek 200m) na drugi strani pri semaforju pa policaj. Je kolega rekel da je sigurno policaj uravnaval semafor, pustil rdečo in čakal. Kolega je plačal kazen na roke, ni pa bilo v Sloveniji. Dober biznis ane?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Zanimivo pa je, da se vsem uspe pravočasno ustavit, ne glede na to, da zelena ne utripa pa tudi interval od zelene do rdeče je precej kratek
shocked-1.gif

Pa nihče ne beži pred policajem, pa čeprav jim grozi brezvezna kazen
shocked-1.gif
Še bolj zanimivo pa je, da je nekdo v Mariboru investiral 30 miljonov in postavil senzorje in kamere na semaforje, da bi kasiral vožnje v rdečo, kljub temu da vsem uspe pravočasno ustavit. No ti to praviš, jaz ne vem če res vsi ustavijo, se po Mariboru ne vozim.
Misliš da je denar proč vržen?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Danes v Žalcu, se peljeta dva kolesarja. naenkrat se en odloči, se zapelje vzporedno z drugim, se pomenita par besed in nato nazaj na svoje mesto. Kaj naredita zatem pri rdeči luči. Naguzita se zopet pred avte, da ju je potrebno ponovno prehitevat.

Podčetrtek, s telefonom v roki, hitrost pa konstantna 60km/h vsepovsod. Nato opazi kolega na sredini krožišča, ki je urejal rože, se ustavi v krožnem in pogovori par besed.
bonk.gif

V Italiji je kolesarjem dovoljeno z zakonom peljati en ob drugem, kar je če vprašaš mene prav. Nad traktorji se pritožuješ, če kakega srečaš? Ker kolesarji so ponavadi krepko hitrejši od traktorjev (razen če niso tisti, ki imajo po 65KM in več). S cestnim lahko brez problema po ravnem, če ni vetra, voziš 40 km/h. Že tako je večina voznikov nestrpnih, takoj ko vidijo kolesarja in bi ga najraje povozili.