Bavčar in Šrot kriva!

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.722
166
63
Nikoli ni dobro, da je določena stranka dolgo "na oblasti", sploh če je zaporedoma. Kot je bila LDS.
Podobno je z Berlusconijem v Italiji

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ma bedaki so tisti kateri so volili Drnovška in njegovo LDS in potem pozabljajo da so se vse barabije začele pod to stranko!

Kaj si ti majster v tistih časih obkrožal?
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Torej si Hildo obkrožal in sedaj tu karaš tiste, ki so "Bavčarjev" LDS.

Katastrofa.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
pesek v oči, noben od nju ne bo preživel meseca v zaporu..zgolj pravljice za neumo rajo..

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No ja, vidva še sedaj nista prišla k sebi, zato pa podpirata te lumpe!

Jaz k nikomur ne hodim ob nedeljah
ne-ne-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.083
495
83
tam ko se terc po tori rola
Hja, če bi pred 22 leti bili sodniki in tožilci vsaj senca teh, se ne bi dopustilo tega divjega lastninjenja... In, če bi pred 25 leti vedeli, kaj lahko nastane iz zaprtih, bi namesto cvetja pred vrata, nosili ključavnice, da ja ne pridejo kdaj ven...

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.722
166
63
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Za pošteno ključavnico pa jaz doniram ko bo za njo opankar!
Zakon za vse, nje?

Res se navidezno nekaj premika, vendar dokler ne bo Pingo in še kdo z njegovega pola za zapahi, ne moremo govoriti o nepristranskih sodiščih.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
22 let smo krivi predvsem volilci, ki smo / ko ste narobe volili + 90 papkov......

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.722
166
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
22 let smo krivi predvsem volilci, ki smo / ko ste narobe volili + 90 papkov......

Razlog za to pa so pristranski mediji oz. pritiski določenih na medije (recimo Golobič..). Seveda potem ljudje vidijo tako kot pravijo mediji

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
Dokler tistih 90 "papkov" skrbi le zato, da pridejo v parlament bo tako. Plus tega kaj ti pomaga če izvoliš enega (sokrajana, ki ga dobro poznaš), ampak on ni na "prednostni listi" in ne pride v parlament ker ima en drug "večje zasluge".
In zakaj gospodje kandidirajo v drugih okraj, to mi tudi ne bo nikolik jasno, ker s tistimi ljudmi imajo opravka le ob volitvah.

In dokler bo tako in dokler bodo kandidirali eni in isti "papki" je meni škoda cajta vžgat avto in iti na volitve...

I

Izbrisan uporabnik #488

In prva velika afera z izbrisanimi, ki nas bodo stali...