I
Izbrisan uporabnik 3287
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ah dej, dej, dol v Bosni imajo vse, pri nas pa ne al kaj?? Tud pri nas dobiš dobrega mojstra, ki ti za normalno ceno pobarva.
Meni je 1000 EUR malo čudno. No, očitno je bolje, če daš avto barvati v okolici MS. Glede na to, kar tu berem, je naš družinski prijatelj, ki dela večinoma za tuje stranke (ker je baje za domač teren 'predrag' privatnik), še poceni. Ko sem kolegu urejal predračun za barvanje avta (E46), je vse skupaj naneslo okrog 300 EUR materiala (Sikkens, vodna osnova, prozorni in barvni akril) + kakih 300 EUR za delo. Končna cena nekje 600-700 EUR. In to odlično delo.
Ta dela sam, brez kakršnekoli druge delovne sile v delavnici. Pri drugih v naši okolici je pa spet tako, da je odvisno od tega, na katero nogo vstane mojster. Nekatere polupljene havbe so se čez pol leta začele tudi na novo lupit. Cene pa so konkurenčne.
Ti to resno?
Koliko bi mi računal barvanje avta v drugo barvo? Brez barvanja strehe.. Lahko čimprej predračun na PM prosim? Avto bi šel pa v barvanje okrog 26/11 (če je prost termin)?
Hvala
lp