Barvanje avtomobila

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ah dej, dej, dol v Bosni imajo vse, pri nas pa ne al kaj?? Tud pri nas dobiš dobrega mojstra, ki ti za normalno ceno pobarva.

Meni je 1000 EUR malo čudno. No, očitno je bolje, če daš avto barvati v okolici MS. Glede na to, kar tu berem, je naš družinski prijatelj, ki dela večinoma za tuje stranke (ker je baje za domač teren 'predrag' privatnik), še poceni. Ko sem kolegu urejal predračun za barvanje avta (E46), je vse skupaj naneslo okrog 300 EUR materiala (Sikkens, vodna osnova, prozorni in barvni akril) + kakih 300 EUR za delo. Končna cena nekje 600-700 EUR. In to odlično delo.
Ta dela sam, brez kakršnekoli druge delovne sile v delavnici. Pri drugih v naši okolici je pa spet tako, da je odvisno od tega, na katero nogo vstane mojster. Nekatere polupljene havbe so se čez pol leta začele tudi na novo lupit. Cene pa so konkurenčne.

Ti to resno?
Koliko bi mi računal barvanje avta v drugo barvo? Brez barvanja strehe.. Lahko čimprej predračun na PM prosim? Avto bi šel pa v barvanje okrog 26/11 (če je prost termin)?

Hvala

lp

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
A iz bosne lahko peljes neko stvar za 700 EUR brez da jo prijavis? Enako kot za robo velja za storitve.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Klical tvojega prijatelja... Cena za barvanje celega brez strehe 1500e... Pa me spraševal, če sem prvi lastnik avta
13.gif
?

Hvala vseeno

lp

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
436
24
18
Gorenjska
Po tvoji logiki, potem v Nemčiji, ali na Hrvaškem, ne smeš popraviti avtomobila če ti crkne, ker boš peljal čez mejo za 500 EUR neprijavljenih storitev??

Ali bi po tvoje na meji moral prijaviti popravilo avta, pokazati račun za 500 EUR in ne vem kaj še.

Ne se hecat, prosim.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Klical tvojega prijatelja... Cena za barvanje celega brez strehe 1500e... Pa me spraševal, če sem prvi lastnik avta
13.gif
?

Hvala vseeno

lp

Zakaj sploh hočeš brez strehe? Če je v redu, se zbrusi v pol ure, barve pa itak zmeraj ostane.
To ti je povedal po telefonu? V kakšnem stanju pa je avto?

Za prvega lastnika se gre pač če veš ali ne veš, kaj vse se je z avtom že dogajalo ali delalo na njem. A ni logično?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Streha je cela steklena.
Po telefonu ja.
To za lastnika pa prvič slišim, mogoče je potreben podatek. Mogoče ne. Kaj pa vem. Drugače sem.

lp

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
V nemciji ga lahko das popravit, na hrvaskem pa ne. In ne ne hecam se.

Evo...kolega ga je nekaj mescev nazaj peljal na hrvaško...pustil dol en teden in ga šel iskat....čez en mejni prehod dol ,čez drugega pa nazaj....pa ga nobeden ni vprašal poponoma nič...pa še to greš zvečer iskat.
Seveda pa so poznani ljudje in jim lahko zaupaš...ni da bi peljal k nekomu, ki ga ne poznaš in ga nisi nikoli videl.