Bankomat

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tudi ko bi zapravljal ta tuji denar berketno nebi imel dobrega obcutka v sebi nevem...

zmaga.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
TMJ,

Sveza izkusnja. Nesi ga na policijo ali banko lastnico bankomata. V nasprotnem lahko v roku nekaj tednov tvegas obisk kriminalista. To se je zgodilo nekomu od mojih bliznjih. Mogla je vrniti denar, vse skupaj je slo k sodniku za prekrske, sicer je bila ovadba zavrnjena (slo se je za 50 €). Se je pa enako sprasevala, kaj naj stori, potem pa enostavno pozabila.
Da je denar vzela ona je bilo ugotovljeno na podlagi dviga, ki ga je opravila za osebo, ki je denar pozabila na bankomatu.

kaj pa če bi že kdo prej pršu do bankomata pobral denar pa šel, jaz pa potem dvignem z mojo kartico in sem ga potem kar jaz pobral al kaj?!?
Kako mi bodo dokazali?

Če se ne motim, je bila kamera od objekta zraven. Tista, ki pa je pozabila denar, je oddala prijavo na policijo. Avtor teme pa naj naredi kar želi. Če pa kdo meni, da imam čas pisati buče, pa kar
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Folk ki pozablja denar na bankomatih naj prijavi sebe na policijo, za kriminalno nesposobnost.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.419
2.483
113
SV SLO
Našel denar v bankomatu in ga odnesel varnostniku v trgovskem centru. Kaj se je zgodilo naprej nimam pojma. Nobeden me ni obiskal, vprašal karkoli. Da pa si delam nepotrebne poti zato, da je nekdo pozabljivi kljukec ali pa da trošim svoj telefon pa tudi nebi.
Ljudje so(smo) večinoma bedaki.
Kot recimo gospa iz glavnega mesta, ki gre parkirat na ograjeno privat parkirišče in potem ne pride po avto do konca delovnega časa. Potem pa zažene vik in krik, ker je njen avto za ograjo ona pa na drugi strani. 50 metrov naprej javno parkirišče, ki je odprto 24 ur na dan in prostora, da lahko parkiraš kjer koli polno zasedeno pa ni bilo že leta.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
TMJ,

Sveza izkusnja. Nesi ga na policijo ali banko lastnico bankomata. V nasprotnem lahko v roku nekaj tednov tvegas obisk kriminalista. To se je zgodilo nekomu od mojih bliznjih. Mogla je vrniti denar, vse skupaj je slo k sodniku za prekrske, sicer je bila ovadba zavrnjena (slo se je za 50 €). Se je pa enako sprasevala, kaj naj stori, potem pa enostavno pozabila.
Da je denar vzela ona je bilo ugotovljeno na podlagi dviga, ki ga je opravila za osebo, ki je denar pozabila na bankomatu.

kaj pa če bi že kdo prej pršu do bankomata pobral denar pa šel, jaz pa potem dvignem z mojo kartico in sem ga potem kar jaz pobral al kaj?!?
Kako mi bodo dokazali?
ker te policaj vpraša pa zašvicaš fu£ pa rataš rdeš fu£... jim je hitro jasno da lažeš...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
579
113
44
Še vedno Rdeči revirji
To sem jaz naredil. Dobil zapisnik, mislim, da če do oktobra ne najdejo lastnika 20€ je denar moj. Eno leto je rok v katerem morajo najti lastnika, drugače je denar najditeljev.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Tiste kamere so en klinac vredne. Sodelavko so lani osumili, da je kradla na bankomatu (?), v spletnih medijih objavili njeno sliko, kjer se je sama prepoznala in naredila samoprijavo, da bi umaknili sliko. Zadeva je bila skoraj takoj razjasnjena, zanimivo pa je, da je samo po fotografiji niso uspeli prepoznati. Toliko o tem, da te spoznajo po sliki.

Sedaj tozi smrad od medijske hise, katera slike se zdaj ni umaknila..

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Imam kolega, ki je dobil pozabljen denar na bankomatu nazaj. Dobra duša ga je predala banki, banka pa ga je preko njegove enote banke poklicala na telefon, da si pride po denar. Njemu je to veliko pomenilo, ker je bil trenutno praktično brez denarja. Tako, da je med Slovenci še zmeraj nekaj poštenja.
Res pa je, da je to bilo še prej kot je nastal alter.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Jaz sem na policijo prinesel kljuce avtomobila, ki so lezale na cesti pred hiso.

Moram rect, da so me gledali kot da sem padel z lune, nc jim ni blo jasno, pol je le prsu en, ki je te kljuce vzel. Na hitro sem se zavpil, kje sem jih nasel, preden je odsel skozi vrata.
Nobenga zapisnika ni blo treba.
V bistvu so se obnasali kot da jim je prvic nekdo nekaj prinesel in da nimajo pojma kaj sedaj ...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Za kake ključe slišim precej oglasov po lokalni radijski postaji, ker jih ljudje očitno prinesejo tja. Imajo infrastrukturo in častijo malo časa v etru, da sporočijo, kaj so jim prinesli. Ne vem, če policija kje za te drobne stvari sploh objavlja, kaj so dobili.