bankomat-ali to drži?

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
tole sem dobil danes na mail

Poslovanje z bankomati

Z informacijo nad dezinformacijo

V teh dneh je po epoštnih naslovih izven, pa tudi v banki pričelo krožiti »obvestilo« o tem, da je vnos PIN številke na bankomatu v obratnem vrstnem redu »varnostni signal«, ki sproži alarm na policiji. Poudarjamo, da navedbe NIKAKOR NE DRŽIJO.

Vljudno vas prosimo, da zato v komunikaciji s strankami, ki bi prejele tako epoštno sporočilo, prijazno, a odločno pojasnite, da gre za popolno dezinformacijo.

Odnosi z javnostmi NLB

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Človek bi mislil da si bolj brihtna.... pa vidim da imaš glavo bolj kot ne samo za okras, in sta si z bivšim kar na enakem nivoju kar se tiče tega
stupid-1.gif

Drugače pa ja, zadeva je taka. Jaz imam geslo nastavljeno na 4444, in ko sem danes vtipkal geslo v obratnem vrstnem redu (4444) - so, ne boste verjeli, prišli policisti!

bonk.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.617
716
113
KSZ

Prišlo na email:
grin1.gif

Pred kratkim so krozile naokoli napacne informacije okoli vnasanja pina za bankomat od zadaj naprej pa da ti da vseeno denar. Sedaj je pa tukaj preverjena informacija, in sicer ce vnesete svoj rojstni dan vam bankomat da ven torto. Najveckrat je to cokoladna, ce pa vtipkate ob petkih ali sobotah pa mogoce dobite tudi saharco ali pa sadno. Ob nedeljah pa dobite samo se bureke ki se niso prodali preteklo noc hahahaha ;-)

p.s. Gorenjska banka te moznosti nima
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
Me prav zanima, če bankomati te dni "požrejo" kaj več kartic kot običajno, ko uporabniki preizkušajo razne teorije.

p.s. Bankomati Gorenjske banke za rojstni dan res ne dajo torte. Dajo pa čokolado Gorenjka z lešniki (v meniju izbereš možnost plačila položnice, ko se odpre predalček za vstavitev položnice, pa vtipkaš rojstni dan v štirimestni obliki - npr. za 5. junij vpišeš 0506 in pritisneš POTRDITEV). Storitev deluje samo na bankomatih, ki imajo napis "depozit" (ostali bankomati nimajo tega predalčka). Lepa in prijazna gesta banke, ki pokaže dober odnos do svojih komitentov.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Me prav zanima, če bankomati te dni "požrejo" kaj več kartic kot običajno, ko uporabniki preizkušajo razne teorije.

p.s. Bankomati Gorenjske banke za rojstni dan res ne dajo torte. Dajo pa čokolado Gorenjka z lešniki (v meniju izbereš možnost plačila položnice, ko se odpre predalček za vstavitev položnice, pa vtipkaš rojstni dan v štirimestni obliki - npr. za 5. junij vpišeš 0506 in pritisneš POTRDITEV). Storitev deluje samo na bankomatih, ki imajo napis "depozit" (ostali bankomati nimajo tega predalčka). Lepa in prijazna gesta banke, ki pokaže dober odnos do svojih komitentov.

ampak čokolado dobite brez ovitka, ker ste le na gorenjskem
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

grin1.gif

Spodaj droben tisk: V vročih poletnih dneh vam uporabo te funkcije odsvetujemo
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

grin1.gif

Spodaj droben tisk: V vročih poletnih dneh vam uporabo te funkcije odsvetujemo
grin1.gif

ne ne, v poletnih dneh pa s seboj prinesite lonček in žličko
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.003
1.440
113
Glede na to, da si v tem poslu bi lahko nehal zavajti stranke.
rolleyes-1.gif

Kot veš tortic ni več, nadomestile so jih overMura Moving cake.
grin1.gif