Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Šmrkavec mlečnozobi, daj najprej podri kupček, razburjanje namreč škodi tvojemu želodčku... Pa še mlekec si obriši ki ti kaplja od ustec... Tako.
Kot prvo: ne jokam po forumu. Sem naredil napako in sem jo plačal. Bil sem v dobri veri da sem jo plačal "by the book", a očitno jo nisem. Sam imam namreč toliko odgovornosti in načelnosti da tudi odgovarjam za svoja dejanja. Ti tega nimaš, ker si verjetno še v hotelu MAMA in ti je vse k riti znošeno (glede na vse do sedaj napisano in glede na tvoj attitude) in ti je največji strošek življenja tankanje in pijača v kafiæu...
Kot drugo:Tvoja navedba. Več nas ti je hotelo dopovedati da ni tolerance. Imaš samo pogrešek meritve. Vsaj to bi se lahko naučil. Pri tem je pogrešek tvojega števca že upoštevan.Citat:
prekoracitev za 10-20km/h lahko komot vozis 10km/h hitreje od omejitve, zarad tolerance itd.
Konec koncev pa kaj hudiča imaš za vozit več kot pa je omejitev? Zame si s tega stališča kriminalec in potencialni morilec. S takimi kalibri pa se ne pogovarjam.
, ker voznik pa danes vozi točno 50km/h morda 1% takih po števcu NOBEN vsi vozijo konstantno okoli 58-60-65km/h tam nekje.