babe

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
a piška si?
grin1.gif
Zato si mi tolko kladiv podarila.

Kaj smatram pod kontrolo? Izrecno ne omejevanja s prijateljicami in obiski diskačev, pustim ji le tiste moške frende, za katere verjamem, da so preverjeni. Tisto, kar počne v službi, doma, me ne zanima. Načeloma jo o ničemer ne sprašujem, razen če sama kej omeni. Piške mate tako glupo navado, namreč rada omeni kako jo je nekdo osvajal, tako da jaz potem mal penim, to pomeni, da mi ni vseeno in njej se to zdi ful fino in je vsa mokra.
Pod kontrolo smatram le njeno vsakodnevno početje, zadeva deluje tudi obratno, primer, če grem sred noči ven in me pokliče, to pomeni, da ji moram razložit, kaj počnem ob tej uri zunaj. Če se preveč druži/m z nekom, lahko steče tudi debata, zakaj je temu tako, to je pa tud vse. Sem nenormalen?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pustiš ji le preverjene moške frende? Kako pa to izgleda? Kako veš, da se za tvojim hrbtom ne druži prav s tistim, ki si ji ga prepovedal? Očitno ne zaupaš.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Uf, kera sprememba tona
aplauz.gif

Ta trenutek mislim, da nisi nenormalen...bom pa še mal premislila, a prav?
grin1.gif

Ni mi sicer čist jasno, a ona gre zdej lahko ven s frendicami v diskač, al ne?
Pa ne vem, po katerem ključu izbiraš moške frende. K "verjamem da so preverjeni" je mal ohlapna. Al je tko tko...nikol noben ne paše v to kategorijo?
evil.gif

Podvprašanje:
Kaj se zgodi, če jo npr. srečaš na nenavadnem mestu?
Vprašaš, peniš, samo tiho špekuliraš al se ne ubadaš s tem?

Opomba: čudne piške ti to poznaš...sam če obema paše, pa sta oba "mokra" pol je kul
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne mi zamerit, samo vedno, ko se gre za ženske, si proti njim nastrojen.

še miljontič, nism nastrojen proti njim, ampak proti nekaterim njihovim lastnostim. in očitno sm spregledu zakon, da človek ne sme imeti lastnega mnenja in da more požret vse.
confused-1.gif

jz bi se raj spravu na tiste ki pravijo da so moški/ženske popolne.

@simon ti kar bodi poročen in dej ženi vse, ampak to ni nobena garancija da bo vse popolno in da se ne more zgodit da te žena prevara, ali pa ti njo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Pac moras jo malo razvajat (pa ne z denarjem, ampak tako malo crkljat, kdaj ven peljat...) naredis tako da vidi samo tebe pa nobenega drugega
wink-1.gif

Kako to naredis? Pojma nimam, ce kdo ve naj napise hehe

Dejstvo je da skoraj ni cloveka ki nebi enkrat v zivljenju prevaral partnerja. V 30 letih partnerstva mislim da se to skoraj mora zgoditi, bom se videl
smile-1.gif

Pravijo pa, da ce neves da ne boli. Tako da cimmanj sprasevati o tem pa bo vse OK
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Jaz ji bom dal vse kar je v moji moči, saj jo imam rad! In tudi če se zjalovi vse skupaj čez par dni, let, desetletje vem, da kar se mene tiče sem naredil to kar naredi vsak odrasel moški s pospravljenim podstrešjem
smile-1.gif

p.s.: ti pa če že citiraš moje poste, jih pusti nedotaknjene in jih ne spreminjat, ker besede dobijo čisto drugačen pomen!
10.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če sm te citiru, nism nč spreminju kar si napisu. očitno je to spremenu tist pred mano. mal poglej nazaj (men se ne da)

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
kdosemjaz,

lej, jaz vem, da si ženski in da si ne moreš pomagat, da neb dlakocepila. Kako vem, če so preverjeni, ti moram risat? Spoznam jih, se družim z njimi ampak hej, če se ona daje dol z njimi, to jaz ne morem vedet, a lahko ti? To je neki tazga, kot da bi jaz trdil, da bom živel 100 let ti pa trdiš, da ne. Noben od naju ne more tega trdit 100%, tud jaz nisem tko trdil. Zaupam pa itak v večini le sebi, ..citat, "vedno so me pošiljali na prvo linijo v vojne, zdej bi me pa radi razumeli."

rainbow,

a ti je všeč moja sprememba tona?
grin1.gif
Šala...
Pustim ji s frendicami neomejeno druženje in diskoteke, bla bla, to me itak ne zanima. Preverjen pomeni, da ma punco, da je dolg z njo in da ni prfuknen, v smislu, da bi podrl še kako zravn, ne mi rečt, da takih ni, ker mam take frende oz. sm bil tak.
grin1.gif

Če jo dobim....? Dobro vprašanje, govoriš iz izkušenj? Amm enkrat sm popenil, priznam blo je hudo, ne zarad tega, ker je bla ona nekje drugje, ampak, ker je lagala, čeprov trdi še dans, da to ni res ampak hej, jaz nism padu s hruške. Kasnej sm pa spoznal, da nima smisla, tko, da mi je vseeno. Njen lajf je, bolj, kot ga bo hotla srat, bolj ga bom tud jaz. Tud sam nism čist angelček, življenje je nefer, zakaj bi jaz skušal bit pravičnež in poštenjakar. Vedi punca, da v podzavesti vsak gleda samo sam nase!

Zdej me pa obsojajte zarad nove besede ali stavka, ki vam ni všeč...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
No, zdej sem se odločla
cheer.gif

Šala -> eh, mal več pa vseen rabim k par prijaznih besed...mensezdi
hysterical-1.gif

In ne, v situaciji, da bi me nekje ujeli, kjer sem "inkognito", še nisem bila.
Spraševala sem zato, ker mi je pretirano ljubosumje trenutno precej zanimivo, pa si mi dal iztočnico.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pa da sm še jz mal pičkolovski
tongue-1.gif

Citat:
To je neki tazga, kot da bi jaz trdil, da bom živel 100 let ti pa trdiš, da ne. Noben od naju ne more tega trdit 100%

z vsakim dnem ko si še živ, se procent obrača v tvojo smer
tongue-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Njen lajf je, bolj, kot ga bo hotla srat, bolj ga bom tud jaz. Tud sam nism čist angelček, življenje je nefer, zakaj bi jaz skušal bit pravičnež in poštenjakar. Vedi punca, da v podzavesti vsak gleda samo sam nase!

Zdej me pa obsojajte zarad nove besede ali stavka, ki vam ni všeč...

Pa si mogoče pomislil, da če si ti fer do nje in ga ne serješ, da jo potem lahko brez kakršnega koli oklevanja in slabe vesti postaviš pred vrata? Ne vem zakaj bi nekoga kakorkoli omejeval. Razčistiš zadeve že takoj na začetku in poveš kako pri tebi stvari potekajo. Če bo karkoli hotla, ga ne bo srala okoli. Če ga, potem itak veš da ji dol visi zate in greš naprej brez slabe vesti in še malo lažje je vse skupaj prebolet. Se strinjam z teboj, da so danes večinoma vsi egoistični in skrbijo samo zase in bi ga kljub "resni" vezi še malo srali okoli. Ampak na koncu se vsi zavejo, da so delali hude napake in po možnosti končajo s takim partnerjem, ki si ga nikoli niso želeli/e. Ampak, ko imaš enkrat otroka je že vse prepozno. Sicer si pa dober, da toleriraš laganje. Jest ne vem kako bi še lahko 100% zaupal nekomu, ki bi se mi zlagal.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Zakaj ne bereš bolj pozorno oz. od začetka? Sej mava pošlihtan vse ampak to je moj stavek v primeru, če se nebi držala tega. In še en dokaz, da nisi bral, napisal sem, da v večini zaupam le sebi...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Komentiral sem samo en stavek, ki mi je skočil v oči. Ostalo se mi nekako zdi čisto normalno, seveda je to pač stvar vsakega posameznika. "Njen lajf je, bolj, kot ga bo hotla srat, bolj ga bom tud jaz." Tole si jest rzlagam tako, da če bo ona bila s kom, da boš tudi ti lahko bil brez slabe vesti.

Sicer ima pa vsak svoje poglede na te zadeve in ko so čustva vmes, pa itak gledaš na te zadeve čisto drugače. Tko da o teh zadevah je malo težko debatirat.
smile-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
rainbow,

postajaš mi všeč.
roza.gif

Ej
evil.gif
, sam mene kontrolirajo, veš...ti pa nisi preverjen, tko da ne vem, če se smem pogovarjat s tabo.
hysterical-1.gif

Hvala za rože.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
...ksz...

eni ste pa res copate v tej temi.
bonk.gif
Jebeš tako vezo.

Ne toleriram več otročjega obnašanja, vlagam v vezo, dokler se vlaga tudi z druge strani. Če to ni dovolj, pa naj gre. Bo že druga prišla.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Vse je obojestransko.
Lahko zbanaliziraš tudi na na daj/dam - dons kuhaš ti, jz pa jutri.

Bi rekla, da je najbolj smotrno, da ugotoviš, kaj tistega ob tebi osrečuje in mu poskušaš to dat, če le to ni proti tvojim načelom/sposobnostim ipd. ipd. Da še vedno ostaneš približno tisto, kar si, oz. če se spreminjaš, da ti to ne mori. Mal hecno povedala, sam verjetno se da razumet.

Men osebno je to ful dober feeling. In tudi to - da nekaj dam tistemu ob meni - je del zadovoljstva v zvezi (beri še opombo spodaj
wink-1.gif
). Ker če ne vem, kako naprej, kam njegova glava gre, se bom preverjeno počutila nesrečno.

Druga past - vsak človek se sčasoma spreminja. (q7 - zato prej kladivo ob besedah "imet za ziher")
Sočloveka sčasoma ne osreči več nekaj, kar ga je prej. Treba je spremljat, kaj se z osebo poleg tebe dogaja, kam jo nese...najlažje je itak, če oba v isto smer - npr. obojestranska želja po otroku. Če pa pride do razhajanj, je pa potrebno začet delat, se pogovarjat, trudit....
Kako "spremljat sočloveka"? Iskrenost, pogovor, spoštovanje. Spet obojestransko. Dopolnitve zaželjene. Sicer pa to velja za vse odnose, ne samo partnerstvo.

No, al pa it narazen - kakorkoli je to lahko hudo, imaš pa dolgoročno manj dela.

(Opomba: Drugi, seveda neprimerno večji del, je tisto, kar jaz dobivam
evil.gif
)