Baba mi je požrla pol kile Amino Whey proteinov :/

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
in kaj je to pol kile beljakovin? saj če poješ pol kile mesa je tud skor pol kile beljakovin...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Kaj se buniš, tole bo mogla skurit. To boš imel veselo noč, pripravi se na fuk maraton.
evil.gif

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in kaj je to pol kile beljakovin? saj če poješ pol kile mesa je tud skor pol kile beljakovin...

Uh, pol kile mesa bo imelo le kakih 100 g beljakovin...

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Katero pa ima 100% beljakovin? no mislim saj mogoče obstaja, le jaz ga ne poznam.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Uff, sigurno ti zdaj fino prdi po sobi.
grin1.gif

Jah škoda, zdej pa nej pametnjakovička vključi pamet in dobi te pol kile rjavega nazaj. Whey je super za na morje, ko si zjeban od sonca in vode, telo pa vseeno dobi kvaliteten vmesni obrok.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ze sama ideja jemat proteine na dopust je meni mimo. Ni cudno da se nam hrcki posmehujejo in komentirajo "evo opet ludi slovenac" ko en pritece mimo ostarije ob 11ih dopoldan v maratonski opravi.

Še boljša je mimo pomolov ob kaki šik pešconi ob 23:00.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
čak mal, na enkrat je pojedla pou kile proteinov? tedensko dozo je pojedla v enem šusu, legendaaaaaaaaaaa
hysterical-1.gif

predvidevam, da jo konkretno šraufa po želodcu
bonk.gif

Še nekaj je jamBrala, da je ta čokolešnik nekam čudn
rolleyes-1.gif

zdej se je šla domov mulat ker sem jo nekoliko napizdil
redface-1.gif
za kakšen princip to gre?? To da se nima kaj dotikat tvojih stvari, al kaj?? Sej ti je že nekdo napisal, da ji pojej zalogo kontracepcijskih tablet, porabi ji vso šminko za na morje na sebi, obrij se z njenim aparatom, ki ga ima za tam dol , obleč se njene tangice.... itd. Sicer pa res, kak si upa....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Gre se za princip (katerega očitno furam samo jaz) da ne požremo tedenske zaloge na en mah, kot tudi ne zapravimo mesečne plače taprvi dan in kot tudi ne požremo vseh rojstnodnevnih bombonier naenkrat.

Pa mal mi je smešno
smile-1.gif

Sem pa natresel whey nazaj, ni ga bilo lih pol kile...tavelika doza steklen kozarec kot od marmelade pa pokrov na klipsno...mrbit četrt kile
grims-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Me prov zanima kako zgleda ta deklina, ki za malco posprav pol kile tega praška.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Gre se za princip (katerega očitno furam samo jaz) da ne požremo tedenske zaloge na en mah, kot tudi ne zapravimo mesečne plače taprvi dan in kot tudi ne požremo vseh rojstnodnevnih bombonier naenkrat.

Pa mal mi je smešno
smile-1.gif

Sem pa natresel whey nazaj, ni ga bilo lih pol kile...tavelika doza steklen kozarec kot od marmelade pa pokrov na klipsno...mrbit četrt kile
grims-1.gif
pa dej no...kva se sekiraš pa jokcaš zdej. deklini je blo pač dobro, pa je pojedla. Pa ne moreš zdej 10ojrov prebolet, al tistga praha, al se bojiš da bo rita zrasla??
Pravš, da je šlo itaq večino beljakovin zraun. Pa kaj pol nooo.. a ti pr sexu tud une spermiče nazaj naganjaš, ko gredo mimo, ??
evil.gif

ti ji še pol kile nabau, pa ji ponud.... in če ji bo še enkrat slabo, sploh ne boš več imel problemov s tem. Še čokolinota ne bo hotla več
grims-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
A ni mal velik kalorij v pol kile čokolešnika, a teče po 15 kilometrov na dan da to pokuri če je to njena dnevna doza..

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kakšen princip? A ni naredila le napake? Mogoče si pa samo vsem hotel povedat, da kvihtaš in, da si hud?

I

Izbrisan uporabnik 474

PO moje je ded htel samo povedat, da zdaj malo gvihta pred morjem in da papa proteinčke. Babe itak nima... Če pa ima babo tolk smotano, da ne loči med čokolešnikom in proteini, potem pa tudi...