Saj piše da ga je od Janez Cigler Kralja podedovalKako pravjo kdo fura stare bmw je?
brezčasenstara petka je definitivno prestižni lepotec. vsaj za alter in slovenske novice.
Lahko pa nič od naštetega.Ena stvar kot zgleda nese milijone. lahko je gostilna, lahko je pralnica
Kolk ga je sram da ga kdo ne prepozna da si je nabil špegle on kapico. Stavim da ma še zokne.Se ne spoznam na BMWje samo meni tisto ne zgleda ravno novo.
Kaj vozi Luka Mesec? Bralka ga je ujela v prestižnem lepotcu (FOTO)
Novi minister Luka Mesec vozi priznano nemško znamko.www.slovenskenovice.si
Kako ni več tam Avtokomerc, tam sem pred leti veliko pral, je sedaj, kaj bolje vse skupaj, ali je še vedno bolj tak tak.......Imas super pralnico za Bezigradom, Emil Frey. Bivsi Autocommerce. Rocna in avtomatska.
Jaz tam perem in se mi zdi vse cisto kotektno. Pranje se mi zdi 10€, kar se mi zdi za te case se poceni.Autocommerc je prevzel Emil Frey. Rigelnik je (bil) bogato zapufan in je pač vnovčil.
Pralnica je ista, samo pranje je zdaj 2 eur več.
In za 90% plebejcev, ki drajsajo povprečne korejce in francoze...tako to je. Ta označba/stereotip deluje še danes v zadnjih 20 do 30 letih se nič ni spremenilostara petka je definitivno prestižni lepotec. vsaj za alter in slovenske novice.