Avtosedež za otroka

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
pri meni vedno otroci pomagajo izbirati... da imajo filing, da sodelujejo. izberejo barvo sicer, kaj več ne, ampak se jim tudi to zdi sila pomembno. moram reči, da tudi pri avtu "izbirajo" barvo. daš mu tri na voljo, pa on izbere. rumene pač ni vmes... medtem ko avtosedež je lahko zaradi mene v vseh barvah mavrice.

drugače pa. otroci so na 0/1 sistemu. ali je pripet ali pa ni. nema, saj je sam 100m ali pa okoli vogla ipd

pogovarjamo se o otroku, ki gre z lupince v sedež... sej pristop je ok samo ne pretiravat no... ne bo menda otrok pri letu in pol izbiral sedeža no...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.404
5.683
113
Citat:
Uporabnik aks pravi:
ne bo menda otrok pri letu in pol izbiral sedeža no...
otroka je trea zgodaj navajat, da se vse vrti okoli njega in je on center vesolja.....

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
pri meni vedno otroci pomagajo izbirati... da imajo filing, da sodelujejo. izberejo barvo sicer, kaj več ne, ampak se jim tudi to zdi sila pomembno. moram reči, da tudi pri avtu "izbirajo" barvo. daš mu tri na voljo, pa on izbere. rumene pač ni vmes... medtem ko avtosedež je lahko zaradi mene v vseh barvah mavrice.

drugače pa. otroci so na 0/1 sistemu. ali je pripet ali pa ni. nema, saj je sam 100m ali pa okoli vogla ipd

pogovarjamo se o otroku, ki gre z lupince v sedež... sej pristop je ok samo ne pretiravat no... ne bo menda otrok pri letu in pol izbiral sedeža no...

ko si tako lepo citiral...kaj izbira?

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Slušalke v otroškem sedežu.. evo kolikokrat si to dejansko uporabi?
Vedno kadar gre otrok na pot +50km.
Moj otrok se na mesec z menoj prevozi vsaj 1000km
wink-1.gif

Med vožnjo opravim več klicev seveda ne z telefonom v roki ampak tako kot to dovoljuje zakon. Tako se z otrokom ne motiva.....če gleda tablico.
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Recaro sedež napihljivim vzglavjem.
Da, ker otrok veliko med vožnjo prespi in mu je glavica lepo fiksna mu jo ne premetava sem ter tja.

Citat:
Uporabnik aks pravi:

Jaz mam mulote sabo na poti večkrat in NIKOLI res NIKOLI ni nihče izrazil potrebe po tem
To ti popolnoma vrjamem
smirk-1.gif

Jaz tudi ne izrazim želje če ne vem, da nekaj obstaja mi je tako kot je prav fajn
grims-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Kako je potem s tistim zakonom, da naj bi moral otrok biti obrnjen vzvratno.

Če bo jutri na črnem petku kakšna dobra razprodaja bi rad pogledal za sedeži 9-36kg pa se nebi rad zajebal potem še s tem zakonom.
Trenutno so mi najbolj v oči padli Cybex 9-36kg. pri nas se ga dobi za cca. 170 - 240eur.

p.s. ali kdo pozna kakšno tujo spletno trgovino kamor bi se dalo pogledati za kakšen dober popust otroške opreme.