Optiko danes naštimat pa res nebi smel biti problem. Kdaj si pa nazadnje peljal avto na optiko? Se je vmes kaj zgodilo? Udarec, menjava končnikov... Ali je kar naenkrat iz čistega mira začelo pobirat gumo?
sori, mogu sem:Kadunc, Grosuplje. Jst samo njemu peljem..
Res da je avto star 10 let,pred ene 3 leti so bili spredaj menjani amortizerji in takrat je bila narejena optika.Pobiranje te ene same gume pa traja nekako ene dva meseca,nibilo kakšnega udarca v robnik ali kaj podobnega
Pa kjerkoli berem ocene,vsepovsod so neki problemi.Če ne drugega je pa volan ostal postrani.Tko da kaže je problem.pregledat podvozje in nastavit optikoNe vem, jaz še nisem imel primera, da bi kar na lepem začelo pobirati gumo pa tako novega avta (10 let) še nikoli v življenju nisem imel. Po menjavah končnikov in podobno sem vozil na optiko do Svetka na Zaloški cesti. Vedno so naredili dobro.
Ne vem, pelji na nek servis kjer imajo optiko in naj ti pogledajo tudi, če je spodaj vse privito tako, kot je treba.
Kadunc, Grosuplje. Jst samo njemu peljem..
Optika je lahko strašen problem iz dveh vidikov:Pa kjerkoli berem ocene,vsepovsod so neki problemi.Če ne drugega je pa volan ostal postrani.Tko da kaže je problem.pregledat podvozje in nastavit optiko
To je ta Svetek, ja!