Avtonet nategatorji

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Tega tipa smo že enkrat obdelali tukaj, mislim da je Tomaž Hodnik Tele-car ali nekaj takega.
In ne samo to, da objavlja fake oglase, pobrane iz tujih strani, človek tudi pošilja sms sporočila privat prodajalcem avtomobilov, da se zanima za tvoj avto in da ga pokliči na 090.... Vsaj meni je to naredil dobri 2 leti nazaj.

Bilo pa je enkrat tudi objavljeno na enem drugem forumu (če se ne motim), da ga je neka gospa šla tudi obiskat domov, ker se je zanimala za enega od prodajanih avtov. Seveda teh avtov ni bilo od nikoder.
crazy1.gif

V glavnem bi mu moral dati nekdo eno lekcijo.
10.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Tega tipa smo že enkrat obdelali tukaj, mislim da je Tomaž Hodnik Tele-car ali nekaj takega.
In ne samo to, da objavlja fake oglase, pobrane iz tujih strani, človek tudi pošilja sms sporočila privat prodajalcem avtomobilov, da se zanima za tvoj avto in da ga pokliči na 090.... Vsaj meni je to naredil dobri 2 leti nazaj.

Meni je isto pošiljal.. naj ga pokličem na 090. Bumbar jedan.

Drugače pa LINK do debate...

Žalostno je, da avto.net pusti takim nategatorjem, da dajejo gor te traparije..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Hehe. Samo brez zamere, tisti kateri kliče tega tipa tudi ni ravno čisto pri sebi.
Sam sem tudi naletel že kakšno leto nazaj nanj. Kolikor vem so avtomobili vsaj 20% ugodnejši od ostalih. No, ko sem videl 090, sem samo vtipkal v google in sem imel par postov po forumih, da je nategator. Po tistem sem enostavno ignoriral njegove oglase.
Vem pa, da pohlep dela svoje, ampak there is no free lunch...
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe. Samo brez zamere, tisti kateri kliče tega tipa tudi ni ravno čisto pri sebi.
Sam sem tudi naletel že kakšno leto nazaj nanj. Kolikor vem so avtomobili vsaj 20% ugodnejši od ostalih. No, ko sem videl 090, sem samo vtipkal v google in sem imel par postov po forumih, da je nategator. Po tistem sem enostavno ignoriral njegove oglase.
Vem pa, da pohlep dela svoje, ampak there is no free lunch...
wink-1.gif

Mene razkuri da če pogledaš zadnjih 100 oglasov je polovico oglasov njegovih, pa kliknem nanj pa ta 090....... mrš
bonk.gif
tolk da fila prostor.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pri "silnih" 19k prometa tale model zelo očitno ni prodal nobenega avta. Ampak za takle denar potegnit z 090 linijo mora bit pa neverjetno veliko naivnežev. Če je minuta klica 1€ je to še vedno neverjetno veliko klicev.

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
Zakaj pa kdo ne piše na avto.net, če ga moti?
mene ne moti, pač zaprem oglas.