Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Malcom, mislim, da je bilo dovolj.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Verjemi mi vedno se nekdo najde ki je bolj zajeban kot si ti!
Tudi Barada je mislil da je nevemkaj dokler ni naletel na prave dede
Jaz ti samo povem kako je ce kdo hoce mene nategnit.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vaginko, a ti se drgač s takimi čefurskimi posli ubadaš? Malo z avti prekupčuješ pa to?
Če je tako, si pač naletu na enga seb podobnega.
A je imel prodajalec BMWja?
A to je bil tisti sestanek , k i si ga zadnjič omenu? Hehe....avtokšeftarji....
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Saj pravim. Taki in podobni vaginkoti prekupčujejo in nategujejo poštene delavce in poštene ljudi. Kitajce evropejce itd....to vse so čefurska posla.
Ni nategator tisti, ki kupi ali proda. Nategator je tisti ki samo PREproda. In to dela vaginalček.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Bo še kdo pomislu, da ste vsi, ki mate, ali želite imet BMWja nategatorji.
A pol praviš vaginče, da si ti zelo pomembna oseba, ki hodiš na sestanke s znanim slovencem? WIP?Citat:
Sestanek zadnjič je bil čisto z drugo osebo! Bil je z zelo znanim slovencem!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A pol praviš vaginče, da si ti zelo pomembna oseba, ki hodiš na sestanke s znnim slovencem? WIP?Citat:
Sestanek zadnjič je bil čisto z drugo osebo! Bil je z zelo znanim slovencem!
A je ta znana oseba Damjan Murko?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nečesar česar nemoreš dokazat (torej kdo je zbil km, oz. da teh 50k km ni delal števec), in vseeno nekoga obtožiš, je tut
nelegalno in kaznivo. Jaz recimo da me obtožiš česa takega in zato nimaš trdih dokazov, se vsedem na lettalo oin grem na dopust.
Avto od žene se ti pa zaleti v vrtec od tvojega otroka. (recimo da bi imel tako moč in vpliv, bi to bil moj "prijem")
Tolko o tem kdo kako odnese kakšen gobec...
Vsem je dobro znano, da so najhujši avto nateguni tudi največji barabini in eden ki te bo pošteno zvil pri kvaliteti avta, s
takim nočeš met nobenega posla.
To govorim z izkušenj kolega, ki je klical modela nazaj in mu pošiljal mater v 3 krasne ker mu je ven pobral rezervno kolo, prvo pomoč ipd, pol so mu pa vžgali avto in kombi.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Vas je pa spet lepo vložo
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
... Samo tiho bodi če si sam takšen...
Alojz ,daj jim kakšno vzgojno, mulariji nevzgojeniCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako to da ne? Nategnu si unga, ki ti je ta avto prodal. In kaj je bolj nategatorsko, kot to, da tistemu, ki nekaj prodaja, ker krvavo rabi denar, plačaš manj kot je vredno. Pol pa še tistega nategneš, ki ta avto od tebe po dražji ceni kupi. To ni plemenito delo. Čisti nateg poštenih ljudi.Citat:
Če kupiš avto od nekoga, ki nujno rabi denar in ga kar takega prodaš za jurja več, nisi nikogar nategnil.
Čefurska posla.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Ti si lahko, to kar sem si ustvaril, samo narišeš!