Evo se bom malo razpisal o moji avtomobilski izkušnji od včeraj. Večina vas že ve, da se ukvarjam z različnimi stvarmi za različen denar, tokrat ga je bilo v igri kar krepko čez 100.000 evrov, večina vas pa tudi ve da ne prenesem uvoženih avtomobilov zaradi določenih stvari.
Se pravi najdemo eno prevozno sredstvo za kupit, ki ima ceno cež 100.000 evrov, pa manj kot 200.000
Potem avto izgine iz parkinga na čiščenje (malo čudno glede na to da imajo pralnico doma) rekli smo da plačamo preko nakazila od doma in da bomo počakali, da njegova banka vknjiži! Pa mi naredimo krog po mestu, ko opazimo da je od trgovca avto parkiran za enim Shellovim bencinskim servisom. Ko smo prišli blizu servisa smo videli kako na avtu, mimogrede imajo tut pralinico, ki je bila iz smeri glavne ceste zaprta z vrati a vrata so imela stekla, menjujejo gume in akumulator
Naj poudarim, da so na vozilu ki se je prodajalo nove gume! Kaj vse so še uspeli zamenjati niti ne vem vem pa za akumulator in gume to se je videlo mi potem avta niti pogledali več nismo trgovcu smo povedali kar mu gre in odšli. Naredili pa smo sceno kar na njegovem dvorišču, kjer je bilo kar nekaj potencialnih kupcev!!!!
Če bi bil denar nakazan bi dobili le kaj?
Se pravi najdemo eno prevozno sredstvo za kupit, ki ima ceno cež 100.000 evrov, pa manj kot 200.000
Potem avto izgine iz parkinga na čiščenje (malo čudno glede na to da imajo pralnico doma) rekli smo da plačamo preko nakazila od doma in da bomo počakali, da njegova banka vknjiži! Pa mi naredimo krog po mestu, ko opazimo da je od trgovca avto parkiran za enim Shellovim bencinskim servisom. Ko smo prišli blizu servisa smo videli kako na avtu, mimogrede imajo tut pralinico, ki je bila iz smeri glavne ceste zaprta z vrati a vrata so imela stekla, menjujejo gume in akumulator
Če bi bil denar nakazan bi dobili le kaj?