Avtoelektričar - Kranj

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Mi lahko kdo priporoči kakšnega avtoelektričarja v Kranju ali bližnji okolici? Takega, ki ni na dopustu po možnosti.
evil.gif

Verjetno je kaj okoli alternatorja - sveti lučka za akumulator, čeprav je skoraj nov.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za to niti ne rabiš električarja, naj prvo splošni mehanik pogleda

Zapelji se recimo do Bokalja na Polici pri Naklem ali do enega podobnega NEzlatarja

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
+ izkušnje imam z električarjem na Hujah (tam pri kmetijski trgovini) in z Radejem v Bitnjah.

jello

Guru
22. sep 2008
10.262
3.901
113
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
+ izkušnje imam z električarjem na Hujah (tam pri kmetijski trgovini) in z Radejem v Bitnjah.

To je tale za bivšo gradbinko: http://www.itis.si/elektromehanika-kovac-jurij-kovac?4550894

Potem imaš še Jevška v Britofu, ampak jaz imam z njim bolj mešane izkušnje (če ni gužve ali zaprto je pa tečen, da zlatarne ne omenjam). Itak je pa pomoje trenutnoo na dopustu (se vsaj 2x dnevno mimo peljem).

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Hvala, obadva sta res na dopustu.

Sem hotela iti še do svojega mehanika, pa je tudi ta na dopustu.

Priporočili so mi enega mehanika, ki ima delavnico zadaj za Ibijem. Pa sem ga vprašala, če popravlja sam alternatorje ali jih da avtoelektričarjem. Pa je reklel, da bo, če bo treba, nesel h Kovaču. Mu povem, da je na dopustu. Potem predlaga Jevška, pa mu povem, da je na dopustu ...

Avto je šel na servis pa bomo videli. Predvsem mi je bila želja najti servis čim bližje, ker nisem hotela z daljšo vožnjo še več škode narediti.

Je pa avto že starejši, tako, da nima smisla hotiti za take stvari h pooblaščenim.