avto trese

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Danes mi je avto v drugi brzini ko sem štartal zatresel, tak občutek kot da nebi gas prijel, da sem dal gas v prazno. NAto mi zatrese v 6 brzini nekoliko kasneje. kaj bi bilo lahko narobe?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Kako je to zgledalo, gas v prazno? So šli obrati še vseeno gor, avto pa nič hitreje? Lahko bi bila kuplunga.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
NE vem točno ker je blo na hitr pa še na cesto sem gledal. je možno da bi zaradi tega mi avto tresel tudi v drugi brzini?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
To je bilo prvo, kar mi je padlo na misel. Kuplungo preveriš po klancu gor. Če se ti dvignejo obrati, ko pospešuješ, avto pa ne gre nič hitreje, potem drsi.

Lahko pa je tudi kaj specifičnega, kakšen faulty senzor, vžigalne tuljave, MAF ...

Kateri golf sploh je? Si googlal kaj za golf TAPATA jerking/surging/hesitating on acceleration? Dobro bi bilo pogledat troubleshooter iz WSM za tvoj avto.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
golf V je. A mogoče ve kakšne zvočnike ima golf V v zadnjih vratih? zanima me predvsem veličina.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
Danes mi je avto v drugi brzini ko sem štartal zatresel, tak občutek kot da nebi gas prijel, da sem dal gas v prazno. NAto mi zatrese v 6 brzini nekoliko kasneje. kaj bi bilo lahko narobe?

Citat:
golf V je. A mogoče ve kakšne zvočnike ima golf V v zadnjih vratih? zanima me predvsem veličina.

hysterical-1.gif

Tepihe imaš gumaste ali tekstilne? (sploh prednji me zanimajo)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
To je zaradi stropne lučke, ko boš tist zrihtu ti bo avto nehu trest - stropna lučka se tko močno trese da se ti zdi da je z avtom kej narobe. Golf pač =)

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zihr ga trese zarad mraza ... brrrr

p.s. prodam tepihe, čustveno navezane na vozilo golf V ..