Avto od fizične osebe na leasing?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kako najlažje to izvesti?
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
100-200 € so cene.
Če nebos našel nobenga, ti lahko tudi jaz pomagam,ampak sem iz LJ.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Pa dobiš v takem primeru potem tudi 50% popusta na zavarovanje?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Pa dobiš v takem primeru potem tudi 50% popusta na zavarovanje?

to dobiš preko ponudnika lizinga, tak da avtohiša nima nič s tem ?
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
vse leasing hise imajo svoj popust pri zavarovanju, ki ga ponavadi"dajo" leasingojemalcu, ce preko njih zavaruje vozilo, vendar, ko se leasing odplaca nadaljujete s svojim bonusom, ki velja 3 leta. leasing hisa torej da popust in ne bonusa. zato bodite previdni, da v casu leasinga ne izgubite svojega bonusa!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
vse leasing hise imajo svoj popust pri zavarovanju, ki ga ponavadi"dajo" leasingojemalcu, ce preko njih zavaruje vozilo, vendar, ko se leasing odplaca nadaljujete s svojim bonusom, ki velja 3 leta. leasing hisa torej da popust in ne bonusa. zato bodite previdni, da v casu leasinga ne izgubite svojega bonusa!

Meni je bilo rečeno, da se mi v tem času, ko imam leasing in komercialni popust na zavarovanje bonus normalno nabira zraven. Torej če imam sedaj -15 bi po treh letih imel -30.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Meni je bilo rečeno, da se mi v tem času, ko imam leasing in komercialni popust na zavarovanje bonus normalno nabira zraven. Torej če imam sedaj -15 bi po treh letih imel -30.

Ne bo držalo. Ker je to njihov bonus, ki ga dajo v obliki popusta tebi. Tvoj bonus tebi velja 3 leta, po treh letih propade in štartaš iz nule. Zato bodi previden, sicer pa ti lahko oni naredijo izračun zavarovanja in naredi ga še nase drugje pa boš videl v čem je razlika, pa pazi kaj oni dajo v polico notri, ker leasing hiše ponavadi bolj poskrbijo pri zavarovanju za svojo rit, kot tvojo (ponavadi vključijo samo polni kasko, ki zajema krajo, prometno nesrečo in točo (polni kasko je pri leasingu obvezen - pri starosti vozila vsaj 4 leta lahko zaprostiš za brez kaska ampak morajo odobrit), zato zahtevaj še ostalo proti plačilu)

Kar je fino je to, da ti zavarovanje lahko vključijo v financiranje, po drugi strani pa ga lahko drugje vzameš na obroke, pa je isto. Pa še zavarovalnico imaš tisto, ki jo želiš, oni imajo ponavadi recimo samo Triglav ali pa samo ZS, Adriatic... ne moreš zbirat pri nekaterih leasingih.

Tudi glede leasinga se pozanimaj malo pa skoči na tri leasing hiše po ponudbo, ker zna bit razlika pri obroku, ali pri pogojih itd..

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
vbs je najugodnejši, summit mu tesno sledi .. ostalim pa sam niti nisem tolk namenjal pozornosti, micra je pa od pred leti ful ugodnega postala ultra draga opcija
bonk.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Čisto odvisno, vsi so lahko ugodni, odvisno koliko se potrudijo za ponudbo
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
verjetno se morejo za 25 let starega bmwja res potrudit da ti naredijo pametno ponudbo
evil.gif

@cizy, malcom : pričakujem pivo zato, da se še jaz na njo spravlam!
grin1.gif