avto.net - slika avta na travi !?!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dude!

Samo ti maš probleme s sliaknjem na travi. Pa zjebani amortizerji in nevemkajvse.

Jaz bi se prej bal enega avta, ki se mu vidi da je sveže opran, na kolesih pa še ima malo blata okoli in okoli,
kot pa enega kabrioleta slikanega na travi. Vrjetno bo kak kmet s kakih rovt prej peljal avto pred BTC in ga
poslikal na pakringu, kot pa en ki ga enostavno postavi na hofu na travo.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
A kdo razume ljudi, ki si slikajo avto, ki ga prodajajo: NA TRAVI.
Prpele po cesti, zapelje na travnik in tam srečen poslika avto!?!
confused-1.gif

5_530.jpg

Pač, sami kmetavzi.
bonk.gif

Če prodajaš recimo traktor za delo na njivi, ga je smoterno slikati na travniku.
Če pa prodajaš cestni avto ga slikaš enostavno na cesti, kamor je namenjen.
S tem, ko slikaš avto na trati daš sumiti, da si avto vozil po brezpotjih in si verjetno sfookal amortizerje in po možnosti še kaj spodaj....
Tole sem mel že leta v planu povedat.
crazy1.gif

Jaz sem ga ravno zaradi tega prodal. No moj je bil na angleški travci
grims-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Če je avto v k.... potem ga slikaš na prelepem ozadju z namenom da daš kupcu napačen vtis.....brez zamere ampak zakaj eni operejo motor da se sveti?? Zato da se ne vidi od kje pušča olje in voda ! In zakaj ko nekdo pride pogledat zjeb.... avto zraven pripeljš še eno lepo punco?Da gleda njo in da ne vidi ravno vsega.

In zakaj nekateri mislite da so kmeti kaj bolj neumni od ostalih?A mislite da ima izobrazba velik pomen glede neumnosti?

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Meni osebno dol visi kje je avto slikan.
redface-1.gif

Me pa blazno motijo modeli,kateri ''brišejo'' tablice
bonk.gif

Najbolj od vsega pa me raz=izdi oglas kater je objavljen brez slik ali s eno ali dvema slikama,po možnosti še take kvalitete,da sploh ne razločiš modela avta.
Je res tako težko tistih par minut posvetit temu,da pol oglas zgleda tako kot se spodobi?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Slika se ga pred cerkvijo, da so ljudje vedo, da je voznik bogaboječ človek, ki ne dela prekrškov in redno vozi avto na servise
zmaga.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ha ha ha
hysterical-1.gif

Jaz se tudi strinjam, da ozadje veliko naredi. Sam če si butl in kupiš avto kar tko malo...ker je lepo ozadje, potem si zrel za psihiatrično.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Mislim, kake probleme majo nekateri s tem kje je avto slikan očitno bi radi da se ustaviš sred avtoceste in tam slikaš avto. Kje je avto slikan res ne igra nobene vloge saj ne kupuješ okolico temveč avto! To pa kako je avto ohranjen se pa, da ugotoviti tudi drugače ko avto dejansko vidiš v živo in ga tudi sprobaš.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Bi bilo fino, če bi folk še filmčke snemal pa da se sliši malo motor in vožnja. Ne pa da moraš klicat, kje si kdaj se dobima se vozim ne vem koliko kilometrov, da on prižge avto in se čuje kako mašina pravi UBIJ ME!! Hvala lepa in spet kilometrina domov.
uf-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
moj vtis ob tej sliki:
- tip je z rout doma in je avto večkrat vozil po travi, amortizerji za zamenjat
- odzadje je gozd, tip po možnosti šverca ljudi in je v mutnih poslih, tudi avto je morda muten, morda ukraden
- če so ga vozili mutni tipi, ta profil ljudi kadi in v avtu verjetno smrdi
- pa še tablico je črtal - no go; nimaš kaj skrivat s tablico, če si čist
js ga ne kličem.
cool-1.gif

1_530.jpg

Eh, tale BMW meni pove da je ok za kupit, saj je ziher pospravljen avto znotraj... spucan prtljažnik in vse, saj je truplo že zakopano v gmajni zadaj
grin1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
moj vtis ob tej sliki:
- tip je z rout doma in je avto večkrat vozil po travi, amortizerji za zamenjat
- odzadje je gozd, tip po možnosti šverca ljudi in je v mutnih poslih, tudi avto je morda muten, morda ukraden
- če so ga vozili mutni tipi, ta profil ljudi kadi in v avtu verjetno smrdi
- pa še tablico je črtal - no go; nimaš kaj skrivat s tablico, če si čist
js ga ne kličem.
cool-1.gif

1_530.jpg

Eh, tale BMW meni pove da je ok za kupit, saj je ziher pospravljen avto znotraj... spucan prtljažnik in vse, saj je truplo že zakopano v gmajni zadaj
grin1.gif

asociacije na sliki:

trava = narava, mir, prosti čas, izlet, dober vonj, sprostitev, hoja..ipd
Avto = tehnologija, železo, ambicija, agresija, prerivanje, ego...ipd

Tole ne gre skupaj dudeki.

Torej unmu ki vidi ta dva pojma skupaj ni ravno uravnovešen, al pa nima povezanih žic v glavi.
tongue-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Če rečemo, da je Donald Trump nekdo, ki zna prodajat, potem upam, da ste v njegovih oddajah slišali kakšno je njegovo mnenje o ljudeh, ki prodajajo stvari umazane, neurejene in v neskladnih okoljih! Prevod njegovih besed bi bil. Ti si zažgan !!!
hysterical-1.gif