IR nacin pomoje pri teh kamerah ni OK, ker je vmes šipa... Pa IR tudi verjetno ne "nese" dovolj dalec ...
Zanimivo da ma security camera iz zda za 100eur. Odlicen ir nocni nacin. Bi te avtokamere tudi lahko imele. Ali ir ne pride v postev zaradi cesa drugega?
Jaz imam fiksno zmontirano eno skatlico, ki skrbi za to, da se akumulator ne izprazni oz. da prekine napajanje, ce ima akumulator prenizko voltazo... tako lahko uporabljam tudi “parking mode”...
Se kaj spomniš koliko si dal za to škatlico?
Elektrika.Pri prejsnjem avtu sem imel probleme s tem... da je akumulator oslabel in potem ni deloval iStop in iEloop ... Pa so mi dvakrat menjali akumulatorj pod garancijo... potem, ko sem nabavil tako skatlico in nastavil, da se po stirih urah kamera ugasne, je bilo pa OK... Sedaj pri novem pa sem ze spomladi, ko sem menjal avto, to vgradil...
Ni mi všeč ker se lepi na sipo.Kaj pa na tole pravite?
Po slikah ponoci se mi zdi ok, vgrajen gps...
Junsun 4K Ultra HD WiFi Car Dash Cam 2160P 60fps ADAS Dvr with 1080P Sony Sensor Rear Camera Night Vision GPS Dual Lens Dashcam
https://s.click.aliexpress.com/e/b359In76
Elektrika.
Mal huda je, da gre akku po 4 urah - je varnostni izklop. Kamera ima napajanje USB - 5V 0.5A ?
Jest: ta parking mode ti snema medtem ko je avto parkiran? Kako pa se sproži, najbrž ne snema ves čas? Si s tem načinom že "ujel" kakšnega nepridiprava?
Ni mi všeč ker se lepi na sipo.
Zagrejes in odlepis?Kako prestavis nosilec na drugo sipo, v drug avto?
Kako prestavis nosilec na drugo sipo, v drug avto?
Super! Daj porocaj, ker tale, katero si izbral, je tudi meni vsec. Kako pa se zadnja kamera priklopi na napajanje? Kako ima komunikacijo s sprednjo kamero?Ne vem, sem narocil in porocam, ko pride. Fino je da ima gps in zadnjo kamero.
Tisto na linku, z zadnjo kamero, 80 eur. Pojma nimam, kako se zadnja priklopi, menda s kablom.Super! Daj porocaj, ker tale, katero si izbral, je tudi meni vsec. Kako pa se zadnja kamera priklopi na napajanje? Kako ima komunikacijo s sprednjo kamero?