Avto do dolžine 4 m?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Hm zakaj pa ne dat klime naknadno notr.. Se dobi tm za 500eur za zihr komplet, pač se ti mal angažiraj pa mu porihtaj
smirk-1.gif

Ker je škoda kaj takega stran dat, če dal bp in očetu avto odgovarja..

Res razmislte o tem..

Evo, pa nista edina:

Rover po delih

Še eden

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Če pa ne porihtaš klime, sem jst resen kupec. Glih gledam nekej takega in če je poleg naštetega še primerno ohranjen na zunaj...
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
na zunaj je avto tipi topi! Ker razen teh prevoženih 100 jurjev km, ni videl 'zunanjega zraka'...ko se ga bo spravil prodajat, ga bom pa jaz še malo z žavbami namazal, bo pa direkt za v salon.

Klimo smo se zanimali...samo je bila računica nekje 2.000 EUR pa še boji se, da to nikoli ne bo takega efekta kot original klima...tako da, mam občutek da je že odločen.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

na zunaj je avto tipi topi! Ker razen teh prevoženih 100 jurjev km, ni videl 'zunanjega zraka'...ko se ga bo spravil prodajat, ga bom pa jaz še malo z žavbami namazal, bo pa direkt za v salon.

Klimo smo se zanimali...samo je bila računica nekje 2.000 EUR pa še boji se, da to nikoli ne bo takega efekta kot original klima...tako da, mam občutek da je že odločen.

Mah uzameš rabljeno, res max 500eur, je pa isti k. kor orginal, ni razloga da ne bi blo isto.. BTW 100% ti garantiram, podobne zadeve dela folk na Civicih
smirk-1.gif
takle rover je pa isti k..

No ampak po 10til letih, pa tut paše mal avto zamenjat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Corse ima žlahta..kar ene par...so za fotra pretrdi ga tudi videti noče (plus rjavijo, plus slabi dizli)..

Corse rjavijo? Kateri letnik Corse pa ima tvoja žlahta?
Verjetno, da je stara že 6+ let, ker je Opel cca 5-6 let nazaj poštimal pleh in barvo, tako da ni sedaj nobenih takih problemov, kot so bili pred leti [lastne izkušnje - corsa in astra].

Kaj pa Meriva? Bi znala bit v taki velikosti, kot jo iščete + v njej se sedi višje, kot v Polotu, Ibizi, Corsi, 207, M2,... kar bi znalo biti očetu [glede na njegove leta] uredu (moje skromno mnenje)...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
zdaj je foter prijavil damu je Polo 'prešvoh'
confused-1.gif

zdaj bo rpisiljen gledat za večje avtomobile....kako bo katerega od njih dal v gražao pa mi ni najbolj jasno. No ja...saj je njegov denar. Zdaj mu nesem še cenik od MB A serija...ta, če že ni dolg je vsaj drag
crazy1.gif