I
Tipični Hrovati, i ovce i novce bi imeli.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sneecer daj si preberi vse zapise svoje, sovražiš vse in vsakogar, ki ne razmišlja po tvoje. Do da napišeš, da jih niso dovolj pobili je pa dejansko sovražen govor, pa naj se je dogajalo 70 let nazaj. Pobijat brez procesev je klanje.
Ne trobezljaj. Očitno ne razumeš pomen besede sovražiti, to je kar hudo čustvo, mržnja.
Se pa ne strinjam z določenimi osebki, npr. na alterju, ampak daleč od tega da bi jih sovražil, bolano
Daj mi ti raje povej, PRED kom in ZAKAJ so bežali ustaši?
Kdor je sodeloval z naciklerofašizmom, izvajal genocid v naši bivši državi, ja kaj pa naj pričakuje drugega po porazu?
Še enkrat moje mnenje je, da so bile likvidacije povsem legitimne, klasično obračunavanje, maščevanje, človeška narava pač in da bi maščevanje pač moralo biti popolno.
Bila je vojna in zadeve so se zaključile v duhu vojne.
Kaj se ja pozneje dogajalo, ko likvidiral sistem, je pa druga zgodba.
Sovražen govor je ustaška prireditev včeraj v Pliberku pod pokroviteljstvom hrvaške vlade.
če bereš alter, se za ene 2ww še ni končala in se še kmalu ne bo. Vsaj na balkanu ne.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
lej, uradno se še ni končala, vprašaj jelinčiča
nisem siguren, kaj hočeš povedat. Ampak vseeno. Če je res, je kruto. Ampak, če je res s temi otroci. V balkanskem kotlu so srbi tud trdili, da so hrčki poklali ne vem kolko otrok. Sam nobeden jih ni videl. Oziroma, eden je pričal , kao da je res, kasneje pa izjavil, da jih ni videl, da je pričal kar so mu drugi rekli da naj pove.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
In z to podlago so počeli tole http://siol.net/novice/sloveni...ih-otrok-404003
Snecer pravi da niso vse pospravli!
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
In z to podlago so počeli tole http://siol.net/novice/sloveni...ih-otrok-404003
Snecer pravi da niso vse pospravli!
Še bolj zanimivo je vprašanje, zakaj ostalih 15 milijonov prebivalcev bivše Yu ni bežalo nikamor...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še vedno me zanima, zakaj in pred kom so bežali...