Audi- zvocniki

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Malo bi si rad izboljsal zvok v A6 pa me zanima kaj priporocate.Radio imam original Symphonie (imam doma se tudi Navi+) ki je verjetno enakih karakteristik, zvocniki so se tudi original mislim da premera 160 in to samo naprej odzadi ni nic.Zadnjic mi je frajer v Mediamarkt-u povedal da se ne da naredit nic ce ne zamenjam radia
confused-1.gif
ker baje nima izhoda za predojacevalec v kar malo dvomim ker vem da obstaja tudi Bose verzija v Audijih in imajo odzadi Bose ojacevalec.To mi je malo predrago ker nimam ojacevalca in se bi rabil verjetno kake druge zadeve za predelavo v BOSE.
Kaj se da storiti ker tam 500EUR bi se se dalo investirat
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ah, kaj poslušaš prodajalce.. nimajo pojma
grin1.gif

Na avtoradio brez priključkov za ojačevalec lahko vseeno priklopiš ojačevalec, samo rabiš high-low pretvornik.

Za 500eur se da kar dobro uštimat avtoakustiko, če boš montiral sam, v avtoakustičnih delavnicah pa pride malo dražje..

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A avtiakustiki imajo 1h dela 40€, če narediš sam doma, bo 500€ glih prav...zdaj moraš pogledat, če je preveč komplicirano za dajat plastike gor dol, se raje ne zajebavaj da ne boš še kaj polomil...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Glej, če ne verjameš, bom poskeniral račun in ti poslal.

Gre za firmo Car audio d.o.o. oz. Evolution car audio, ker je pozna ura ne grem skenirat, jutri dopoldan dobiš...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Nekaj je "uradna" tarifa, nekaj je pa koliko ima dejansko na uro plačano. Po mojih izkušnjah je montaža tam od oka nekje 20€ na uro.
Seveda pa cena montaže niha od tega kaj dela in če si robo pri njemu kupu oz kolk drago robo si kupu. Eni skor vse sabo prnesejo, mogoče kupjo pr monterju za recimo 150€, pol pa pričakujejo, da jim bo po taki tarifi računal montažo, kot tisti, ki je kupil za 1,5k€ robe pri njemu. Morš zastopt, da je še vedno glavni profit s prodajo.

No kokrkol že ... če imaš relativno spodobn avto oziroma hočeš, da je čim bolj "čisto" narjeno, se definitivno splača k monterju peljat. Tistih 60€ več pluneš, pa bodo kabli lepo potegneni pa nobena plastika zlomlena.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A nam lahko zaupaš kolk okvirno si zapravil (za materjal) pri monterju in kaj ti je delal... izpisek na računu meni ne pove ravno veliko o "ugosnosti".

Sicer pa mislim da sem jst pred dvemi leti dal cca 60€ Marku (Radiovili), da mi je potegnu kable (cinche + 50ko napajanje + varovalke + kable v vrata) in zmontiral dva ojačevalca. To se mi ne zdi dost, glede na to, da bi se sam jebal sigurno en dan, pa še bi verjetno kje kabl plastike razrival.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
če imaš čas in vse potrenbno za montažo si gotov v manj kot enem dnevu. ane matix?

sulcy

Pripravnik
11. jan 2008
75
0
6
Litija
Odvisno od avta. Pri novejših gre več časa. Največ ga zgubim pri 'preboju' požarne stene.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mhm... ponavad je blo tko, k sva od bratranca unota predelvala: "sej 3 urce pa je narjen"... pol smo pa do dveh ponoč šraufal, pa še drug dan na tekmi lukne za porte rezal
grin1.gif