V nasih krajih ne ščijemo sede zaenkrat...Prostata?
Raje utećeno premijo iz DE, od zdravnika, ravno iz velikega servisa, pa je tam vidu v salonu novo 340d m performance full paket, pa jo je zamenjal za svojo 320d full option, glih ulafano, sam ker mu dnar iz riti visi, zakaj pa ne.
Mah, jaz sem imel na izbiro ulafano premijo ali pa novo vozilo za kmete, vzel sem slednje, full opšn, 7km na števcu. Ni mi žal.take ponavadi doma ostanejo k nam pridejo "malo bolj utečene".....drugače se pa strinjam s tabo. če gre res za tak/pdoben primer
Ko imaš enkrat majhnega otroka, nimaš časa iskat popoldancev, oz. sam pod avtom ležat. Raje kaj drugega počnem.Vsakemu svoje, vidiš jaz pa nekega "jajca" ne bi nikoli vzel, novo gor ali gor. K sreči smo si različni in prav je tako.
Ko imaš enkrat majhnega otroka, nimaš časa iskat popoldancev, oz. sam pod avtom ležat. Raje kaj drugega počnem.
Plus to, da moraš menjat bremze & gume + velik servis ko kupiš tak avto. In pa še dražji kasko.
Over all je premija še vedno premija, kar se tiče vzdrževanja.
Zakaj ne? Kje je problem? A ko otrok k bajti pride si ded nesme več rok vsrat al kaj?Ko imaš enkrat majhnega otroka, nimaš časa iskat popoldancev, oz. sam pod avtom ležat. Raje kaj drugega počnem.
Raje sem z otrokom, kakor v avtodjelovih in pri mehaniku. Nimam več fetišev gledat kateri diski so pravi za moj avto.Zakaj ne? Kje je problem? A ko otrok k bajti pride si ded nesme več rok vsrat al kaj?
Tudi moj bivši premijski avto v 7,5 letih ni imel niti enga izrednega dogodga, vendar to ni garancija, da bo naslednji tudi tak.To so vse predsodki, resnično predsodki, informacije ki verjetno izvirajo iz raznih forumov kjer se na veliko pametuje, največ izkušenj in informacij pa itak imajo tisti ki teh avtomobilov nikoli sploh niso imeli. Lahko ti jaz naštejem nekaj različnih zgodb od resničnih ljudi ki so kupili nove "kmečke" avte, ala Peugeot, Ford, Renault in so ribali motorji trgalo je jermene in še kaj. Pa kaj ti bo ta informacija? Skratka od nekaj vozim A6-ice in nikoli nisem imel resnega problema, nikoli stal na servisih, servisiranje smešno poceni. Govorim za ta razred. Osmica je že druga pesem. Ampak še enkrat, to so vse samo predsodki. Mislim da je še vedno najbolj pomemben faktor sreča. Kar pa mi je še vedno znanstevna fantastika, je pa to, da kupujemo/kupujete nove ali rabljene avte po 30k in se sprašujete ter se pajtlate če bo kaj crknilo in če bo to slučajno stalo jurja. Narobe svet.
Se vidi, da ne spadam pod Alteraše, sem revše. A to voziš nekega 63 AMG ali kaj takega spešl, da ti te zadeve nanesejo par k EUR? Ker jaz ob rabljenem avtu tudi to običajno naredim, pa še nisem prišel čez jurja. Res pa ne vozim zverin s 500KM, kar je očitno minimum za pravega Alteraša, pa gorenjc v meni, mi ne, da bi šel na pooblaščenca, da me oberejo na suho. Morda bom sedaj, ko bodo akcije začele padati, šel tudi na pooblaščenca.Pač ko kupiš rabljen avto se v duhu dobrega gospodarja spodobi narediti velik servis & gume & zavore & malenkosti. Pa si hitro ne nakaj k€.
Da te vidim kak si vsako minuto s frocom. Prosim ne pripoveduj pravljic. Pa na koncu bo froc bol ponosn na fotra, ki nekwj sam nardi kot na fotra, ki za vsako malenkost gre na servis.Raje sem z otrokom, kakor v avtodjelovih in pri mehaniku. Nimam več fetišev gledat kateri diski so pravi za moj avto.