ne, ampak so raririteta ko ferrariji pri nas. Že w212 je redek (in prav takega sem želel in našel) če pa mal Cje gledaš, pa je še redkeje. Išči takšnega z nišanom...če imaš sokolje oko se bo našel.Zna bit. Ker Avangard ga ima za zvezdo za masko.
ne, ampak so raririteta ko ferrariji pri nas. Že w212 je redek (in prav takega sem želel in našel) če pa mal Cje gledaš, pa je še redkeje. Išči takšnega z nišanom...če imaš sokolje oko se bo našel.Zna bit. Ker Avangard ga ima za zvezdo za masko.
Mah, ogromno uporabnikov je v Sloveniji ki se je več let lastilo oba avtomobila. Oba avtomobila sta bila iskanega letnika in Iskan e opremesami internetni strokovnjaki. A je kdo imel oba? Je kdo preizkusil oba? A je vsaj kdo imel dlje časa obe znamki? A je kdo imel dlje časa obe znamki znotraj iste generacije? NE, NE, NE, NE... Torej spet črpate iz drugih forumskih debat in nakladate
V Sloveniji ja, tudi v Avstriji in Bangladešu ampak hudič ko to ni nihče od tukajšnjih pametovalcevMah, ogromno uporabnikov je v Sloveniji ki se je več let lastilo oba avtomobila. Oba avtomobila sta bila iskanega letnika in Iskan e opreme
kakega si iskal in našel?ne, ampak so raririteta ko ferrariji pri nas. Že w212 je redek (in prav takega sem želel in našel) če pa mal Cje gledaš, pa je še redkeje. Išči takšnega z nišanom...če imaš sokolje oko se bo našel.
ta je tudi zanimiv
potem pa se že počasi zaključi,
drazji
s classic nišanom (kao elegance oprema takrat), pa fully loaded, distronic +, vse assitence itd itd. . Pri novejših (tudi Cju) izgled po novem ločen, znaj lahko imaš avantagard, in noter pa kaj drugega... itd
To si mislil V60?Kaj pa kak novi Volvo S60 karavan v tem cenovnem rangu? Samo sprašujem da me ne boste požrli?