Atentat na Jankoviæa?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Zaradi groženj s smrtjo bo policija odslej varovala Jankoviæa

Na policiji so nam potrdili, da bodo "na podlagi ocene ogroženosti in v skladu z uredbo o varovanju določenih oseb, prostorov, objektov in okolišev objektov, ki jih varuje policija, začeli varovati poslanca državnega zbora Zorana Jankoviæa". Odgovorov na vprašanja, ki so se nanašala na oceno ogroženosti in na stopnjo varovanja, nam "zaradi operativnega dela policije" ni uspelo dobiti. Po naših informacijah pa naj bi policijo predvsem skrbela varnost Jankoviæa na silvestrovo, saj se namerava nekdanji župan tako kot v minulih letih tudi letos sprehoditi po ljubljanskih ulicah.

Kot nam je uspelo izvedeti, pa grožnje Zoranu Jankoviæu in njegovi družini niso edini primer tovrstne oblike pritiska na posameznike v zadnjem času. Kot trdijo naši viri, naj bi bili predvsem po znani aferi s trenirkami, povezani s pismom Tomaža Majerja, ki ga je na svoji spletni strani objavila stranka SDS, groženj deležni tudi drugi posamezniki, ki so se javno medijsko izpostavili proti načinu šikaniranja, izraženem v pismu. Po naših podatkih policija vse omenjene primere še preiskuje.

sprasujem se.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.463
586
113
Men se zdi tole čist pretirano. Me zanima, če ma Janša tut policijsko varstvo, glede na to da je med najbolj osovraženimi politiki v Sloveniji??

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Men se zdi tole čist pretirano. Me zanima, če ma Janša tut policijsko varstvo, glede na to da je med najbolj osovraženimi politiki v Sloveniji??

a misliš da bi še proti samemu sebi najel atentatorja
stupid-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Mislim, da je vse skupaj paranoja..
...al pa podla finta da mu ni treba iz lastnega žepa varovanje plačat , tak ko vsem drugim mutibaričem
jezen.gif

Davkoplačevalci častimo , boljš da njega varujemo ,kot pa šole pred dilerji
bonk.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Hehe opankarju ne verjamem niti besede, still, baje je dolžen vsepovsod - po vaše se temu reče uspešen podjetnik...

Ne vem zakaj zganja takšen pomp, sej Jurček rad grozi z smrtjo...

atek pa pravi, da se samo šali....

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno je sedaj v igri Ivanov lovec, ki ga je omenjal.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Sej ga nebi on
wink-1.gif
Tudi Krambergerja so se na tak način znebili.

Pa zakaj so še vedno teorije zarote o krambergerjevi smrti. Takrat ko se je to zgodilo sem že malo spremljal politiko in Kramberger je bil klovn, ljudje so se smejali njegovi preprostosti in domislicam. Bil je Kahl tistega časa, nikakor pa ni bil takrat resna politična grožnja kučanu in pučniku.

Kaj pa če se je res en malo prizadet posamezik odločil, da mora on rešiti slovenijo pred krambergerjem in je pač v svoji bolani glavi sklenil to uresničiti.
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Sej ga nebi on
wink-1.gif
Tudi Krambergerja so se na tak način znebili.

Pa zakaj so še vedno teorije zarote o krambergerjevi smrti. Takrat ko se je to zgodilo sem že malo spremljal politiko in Kramberger je bil klovn, ljudje so se smejali njegovi preprostosti in domislicam. Bil je Kahl tistega časa, nikakor pa ni bil takrat resna politična grožnja kučanu in pučniku.

Kaj pa če se je res en malo prizadet posamezik odločil, da mora on rešiti slovenijo pred krambergerjem in je pač v svoji bolani glavi sklenil to uresničiti.

Saj o tem se govori... o kučanu in njegovih
wink-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ja Kučan v bistvu drži v pesti cel svet. Čez en mesec pa bo prevzel vodenje severne koreje in napadel zda
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Verjetno je sedaj v igri Ivanov lovec, ki ga je omenjal.

komunajzerske likvidacije so domena levih.... se ne strinjaš? Poglej kučkota.... kr ne neha....

Če je res, kar pravijo mediji, se bolj nagibam k'temu, da so dolgovi krivi za grožnje, če seveda opankar ne zganja samopromocije, ker mu drugače ne rata.

Za JJ promocijo pa imamo tebe, sej si zaposlen stem 24/7. Predvidevam, da družine nimaš, če pa imaš punco, pa se seveda vsak prosti čas pogovarjata o JJ, ki ga v vsaki temi tudi omenjaš.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, s tem Kučanom se tudi že pošteno tečnari...

Dokler vidimo, da se še vedno aktivno vključuje v politiko samo dokazuje svoje teze in negira sam sebe: "sem upokojenec" .
In dokler aktualni ministri govorijo o "stricih iz ozadja" ... vemo kje smo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ja, pa naj pove svoje mnenje, zarad mene naj kandidira za kralja mongolije. Kakor vem smo v demokraciji in če kučan pred volitvami nekoga podpre še vedno izbiramo volilci. Vseeno pa dvomim da je dal fentati krambergerja, nastavil ivanu orožarsko afero, preko pahorja vodil vlado, nastavil zokija in ubil kennedyja

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Pa še to, saj se zadnje čase povsod pojavljajo Oman, Bučar, Hvalica, Stanovnik. Pač najljažje je novinarju malo upokojene politike spraševat kako in kaj.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Za prvo tudi jaz nisem prepričan, za zadnje sem prepričan, da ni ... glede vmesnih treh pa je odgovor 100% ja.