Asus R700

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Imam en problem,pri svoji navigaciji.
Pod nobenim pogojem,se ne poveže na satelit,če je priklopljena na napajanje.
Ko jo izklopim iz napajanja,v nekaj sekundah najde satelite.Ko pa je priklopljena pa ni teorije.Sem jo pustil celo popoldne,pa ni našla satelitov.Je pa na njej instaliran IGO8.Če bi kdo vedel,v čem je problem?

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Zdravo Janč!
Ti si mi posodobil IGOta.Lansko leto.
Na začetku,je bilo vse v redu.Po Rusiji,pa me je začela zajebavati.Ne vem,kaj ji je prišlo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Aha, ti si bil pri meni
grin1.gif
Ok, po mojem je potrebno samo pobrisat mapo SAVE, kamor se shranjujejo vse iGO nastavitve. Včasih pride lahko do kakšne zmede in zadeva začne nagajat, tako ali drugače. Zdaj moraš samo priti do flash diska naprave od koder pobrišeš omenjeno mapo SAVE.

Pri tej napravi je seveda, kot tudi pri vseh ostalih starih winCE napravah, dostop do Flash diska zaklenjen, zato rabiš manjši "hokus pokus".

Kopiraj datoteko ASUS_UserFlashCopy.dll na prazno SD kartico in jo vstavi v napravo. Napravo nato resetiraj in pri ponovnem zagonu bi te moralo vreči na namizje WinCE. Pojdi v mapo \FlashDisk\Navi\ kjer boš videl mapo SAVE. Pobriši jo v celoti. S tem sicer izgubiš vse **priljubljene, vendar, če za to ceno rešiš problem, se izplača!
smile-1.gif

**če imaš veliko priljubljenih in jih na noben način ne želiš izgubiti, potem si jih lahko skopiraš na SD kartico in jih potem kopiraš nazaj. Najdeš jih v mapi SAVE pod imenom favorites.dat

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Hvala ti Janč!
Te bom raje poklical,ko bom doma,pa mi boš to porihtal!
Saj dobiš za pivo!
Bi te pa prosil,če mi lahko svetuješ!
To navigacijo,je čas povozil.Kaj je sedaj najboljše na trgu,pa da ima IGO8.
Cena ni važna(saj gre vse v stroške)

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ni problema, imaš cifro, če ne piši na ZS
wink-1.gif
Če si iGO8 fan in iz svojih razlogov še nočeš na novejšo iGO verzijo (Primo), potem ti ne preostane drugega kot kakšna WinCE naprava, recimo WayteQ ali kakšen no name čunga lunga kitajček. Prvega dobiš za ceno 89,90 eur pri nas z 2 letno garancijo, če pa bi rad nekaj podobnega a še ceneje (in že z naloženo iGO8 navigacijo), potem naročiš iz dealextrema, kjer so te igračke okoli 60-80 USD. Če pa bi rad bil v koraku s časom, kjer je trenutno aktualen iGO Primo in ta deluje tudi na Androidu, potem si ga lahko naložiš tudi na telefon ali tablico. Karte oba uporabljata iste.

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Sem IGO fan!Ta me je rešil,že neštetokrat!
A,Beker navigacije,pa niso dobre?
Mislim(se ne spoznam preveč),imajo podoben softver kot IGO.
Kako se tebi zdi?
Te poklčem,ko bom doma.Sem trenutno v Omskem(mater je mrzlo)
Še Pajero me je pustil na cedilu!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Mah glej, saj generalno gledano je danes na trgu že malo morje različnih navigacij-brandov, ki imajo približno enako pokrotost. Večina (razen TomTom in Sygic) uporablja Navteqovo bazo kartografije, ki je na zelo visokem nivoju. Vrste navigacij se razlikujejo v glavnem samo po uporabniškem vmesniku ter dodatnih funkcijah..Pač iGO Primo (naslednik tvojega iGO8) si je zaradi vseh inovacij ustvaril visok rezime, zato je tudi med najbolj priljubljenimi in zanesljivimi navigacijami nasploh. Tudi tvoj prvi stavek zgoraj to potrjuje iz prve roke
smile-1.gif

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Hvala Janč,za vspodbudne besede!
Te pokičem,ko bom doma!
Pa nekaj spijema,pa mal podebatirama.
Hvala,pa se æujeva!
Lep pozdrav iz Sibirije!(Mater,morem iti delat)