Se ti res zdi ta sekunda tako pomembna pri odločanju, ker avto kupit? Za normalno vožnjo je to nepomemben podatek, vsaj po moje.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Pozdravljeni
Zanima me, kako je možno, da ima Chevrolet pospeške do 100km/h 9.5s, nova Astra karavan pa 10.5s, če pa imata oba enaka motorja 1.4 turbo in sta avta enako težka. Mislim, da je celo ista mašina v obeh avtih.
-1.4 Turbo, 140KM, 200 navora in 1400kg imata oba avta
res mi ni jasno
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Je pa še ena varijanta,zakaj različni podatki od 0-100kmh. Chevrolet ima dejansko podatek od 0-60 milj,kar pomeni do 96 kmh...
Seveda naši pametnjakovici so pa samo prepisali podatke iz baze.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Je pa še ena varijanta,zakaj različni podatki od 0-100kmh. Chevrolet ima dejansko podatek od 0-60 milj,kar pomeni do 96 kmh...
Seveda naši pametnjakovici so pa samo prepisali podatke iz baze.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
cruze z 2,0d ima max speed 219
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Opel ti da popust ja, če vzameš leasing pri njih, pa če je vozilo na zalogi itd..
Vem ker sem se menil ene par let nazaj za eno astro gtc in je bilo popusta ful, samo se ni dalo dobit takega avto kot sem želel,
Citat:
Opel ti da popust ja, če vzameš leasing pri njih, pa če je vozilo na zalogi itd..
Vem ker sem se menil ene par let nazaj za eno astro gtc in je bilo popusta ful, samo se ni dalo dobit takega avto kot sem želel, ter s takim financiranjem kot sem želel (del gotovina, del bančni kredit). Dali bi sicer tudi na to nekaj popusta, a precej manj
Citat:
Ker me ravno zanima tematika se naredil primerjavo:
(Cene so za osnovne opreme, oziroma najnižjo možno stopnjo s katero se dobi določen motor, torej za 2,0 pri obeh drugo. Teže nisem pisal ker opel navaja samo od-do, a kakor sem gledal bi morala biti približno enaka)