asistenca .... katera je najboljsa?

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
KSZ.Za motor sem imel osnovno Asistenco pri Adriaticu, kjer je tudi omenjena tujina. Sedaj sem se vozil po Skandinaviji in sem potreboval asistenco, krijejo pa 100€ stroškov prevoza do servisa za prevozno sredstvo in 100€ za osebe, tako smo to združili in pošlepali so me za 200€. Ker je bil najbližji servis daleč proč, bi moral doplačati prevoz, zato sem se dogovoril, da me pošlepajo do campa, kjer sem potem sam začasno zrihtal zadevo. 200€ je bilo ravno dovolj za 41km vleke.
evil.gif

LpT

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Walda Utisevalec, tvojga starega so nafukali z osnovno članarino. Če bi imel članarino PLUS potem več ni važno koliko km je in ali ti crkne v KP ali v MS. Jaz pravim tako, če že nekaj kupuješ prvo preberi kaj in raje nekaj doplačaj in boš potem tudi nekaj dobil. Seveda pa logično v kolikor tvoj oče zadnih 6 let ni bil dlje kot 64km od doma je to prava zadeva zanj. Vsakemu pač svoje, zato pa so različni paketi.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Walda Utisevalec, tvojga starega so nafukali z osnovno članarino. Če bi imel članarino PLUS potem več ni važno koliko km je in ali ti crkne v KP ali v MS. Jaz pravim tako, če že nekaj kupuješ prvo preberi kaj in raje nekaj doplačaj in boš potem tudi nekaj dobil. Seveda pa logično v kolikor tvoj oče zadnih 6 let ni bil dlje kot 64km od doma je to prava zadeva zanj. Vsakemu pač svoje, zato pa so različni paketi.

sam tale Utiševalec je pa res celo pamet Alterja požrl...

Pri bajti nas je 6, kadarkoli sem klical za AMZS oz kdo od drugih članov ni bilo nikoli niti vprašanja ali je nosilec članstva zraven.
PS članstvo ima moja boljša polovica, ki ni prijavljena na mojem naslovu...

jao jao pamet pametna

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.131
113
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Pri bajti nas je 6, kadarkoli sem klical za AMZS oz kdo od drugih članov ni bilo nikoli niti vprašanja ali je nosilec članstva zraven.

jao jao pamet pametna

Čudno, uradno velja asistenca samo če je član voznik vozila .. torej tudi če si sopotnik, ti naj nebi odvlekli vozila! Je pa res, par let nazaj tega ni bilo oz. je lahko žena uporabila od moža kartico .. so pa potem uvedli "družinski" paket kjer je vsak družinski član pokrit s svojo kartico in se plačuje manj.

In iz prakse ti povem da NE pridejo po avto če ni člana in kartice za volanom!

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

jao jao pamet pametna

Čudno, uradno velja asistenca samo če je član voznik vozila .. torej tudi če si sopotnik, ti naj nebi odvlekli vozila! Je pa res, par let nazaj tega ni bilo oz. je lahko žena uporabila od moža kartico .. so pa potem uvedli "družinski" paket kjer je vsak družinski član pokrit s svojo kartico in se plačuje manj.

In iz prakse ti povem da NE pridejo po avto če ni člana in kartice za volanom!

dej ne nakladej
prejšn teden so vozil bratov avto ...iz prakse
butl

PS kartice tud ni mel pr seb, torej kje je zdj tvoja praksa?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.131
113
Ok, potem ti verjamem .. se sami ne držijo svojih pravil, dobro zate in za tvojega brata torej.

Sicer pa piše na njihovi strani v pogojih:
Citat:

Član fizična oseba je upravičen do uporabe članskih storitev (pomoč na cesti, prevoz vozila) za vozilo, ki ga je v času navedenega dogodka upravljal sam.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ok, potem ti verjamem .. se sami ne držijo svojih pravil, dobro zate in za tvojega brata torej.

Sicer pa piše na njihovi strani v pogojih:
Citat:

Član fizična oseba je upravičen do uporabe članskih storitev (pomoč na cesti, prevoz vozila) za vozilo, ki ga je v času navedenega dogodka upravljal sam.

lej...če si tako pameten že npr po telefonu, ko kličeš vleko, kot si npr tukaj...je dobr, da te sploh pridejo iskat...

se pa umikam iz teme, ker sem preneumen zate... in se mi ne da ukvarjat s tvojo odprtoglavostjo

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Nikjer ne piše kakšna je razdalja prevoza vozila pri osnovnem članstvu in sicer če je avto poškodovan.