Ariel

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Pri svojih najprej pometi, tudi tvoj tite , ribičič, kardelj, oba kidriča in ostala rdeča falanga so imeli zločine nad piskri pa nisi nič pametoval.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
.Lajna5__DSC00654_resize.thumb.JPG

A sem ti že povedal, da si tudi ti na sliki? poleg Dsf in NiglaM.. pa še kakšen z alterja se najde
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ti, ti nehvaležnež: Kako je Tito spasao Izrael

Edo Brajnik:
Citat:
S tihim privoljenjem Josipa Broza in takratnega notranjega ministra Jugoslavije Aleksandra Rankoviæa je prav Edo Brajnik (alias Prijatelj, kot so Brajnika konspirativno imenovali Judje), z judovskim sodelavcem Danom Yeshayahujem omogočil, da so v nastajajočo državo Izrael preko tedanjih jugoslovanskih pristanišč in letališč takoj po drugi svetovni vojni potovali Judje iz Madžarske, Romunije, Jugoslavije in Sovjetske zveze, z njimi pa naj bi nelegalno potovalo tudi orožje, prepotrebno za osvoboditev nove judovske države. Prav po Brajnikovi zaslugi Judje niso pozabili nesebične pomoči Jugoslavije in posebno Slovenije[1].

V izraelskem tankovskem muzeju je še zdaj eden izmed 10-ih tankov Hotchkiss, ki jih je Jugoslavija dala Izraelu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Ali je on sodeloval tudi pri poboju v Bejrutu, ki je sledil olimpijadi 1972? Gledal sem eno oddajo in tam se je eden od izraelskih politikov sam hvalil, kako je sodeloval pri akciji in kako so pobijali libanonske policiste.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Šel je še eden, ki je v svoji karieri povzročil preveč gorja. Po mojem taki politiki niso domoljubi. Ker govorimo pa o "judovskem domoljubu" pa ne morem mimo tega, da je vodil enako politiko proti nekemu narodu, kot Hitler proti Judom samo malce je izpopolnil metode.