Liga prvakov je na Kanalu ASuper, kaj pa liga prvalov in 1 SNL? Za 1 SNL sem trenutno opazil da so ene tekme na SK-jih, druge na Šport TV-ju...?
Prvi izbor ima Kanal A. Ostale tekme so na Sportklubu.Liga prvakov je na Kanalu A
V Sloveniji pa jih imajo 4 oz. 5 če dodamo e-arenasport (vsaj kolikor jaz vem). Mogoče pa bodo povečali število kanalov naslednje letov Srbiji imajo od danes 12 Arena kanalov: Arena 1-8, Arena Premium 1-3, Arena 1x2
Arena Sport
Sportske vesti uživo, rezultati iz fudbala, košarke, tenisa. Najbolji momenti iz sportskih mečeva, video hajlajtsi i sve o TV Arena Sport programu.www.tvarenasport.com
Kar zame sploh ne bi bilo slabo.Če bo šlo tako naprej bomo imeli počasi v shemah samo še 20 programov SK in 20 programov arena sport.
Pa seveda od naslednje sezone še ANG prvenstvo. Mislim, da Arena Sport prenaša tudi košarkarsko Ligo prvakov (tretjerazredno tekmovanje za Evroligo in Eurocupom).Ima kdo seznam nogometnih in košarkarskih tekmovanj, ki jih prenaša Arena Sport Slovenija?
Jaz vem za:
nogometna prvenstva
ŠPA prvenstvo
ITA prvenstvo
FRA prvenstvo
SRB prvenstvo
HR prvenstvo
ŠKO prvenstvo
PORT prvenstvo
avstralsko prvenstvo
POL prvenstvo
BRA prvenstvo
ARG prvenstvo
+ UEFA Conference League (tekma Mure - sicer posnetek), Copa Libertadores, verjetno tudi pokali tistih lig, ki jih prenašajo
košarka
NBA
ABA
Če sem kaj pozabil, dodajte.
Evropska tekmovanja v nogometu (LP, LE in Conference league) in košarkarske kvalifikacije (vsaj evropske kvalifikacije za SP) imajo verjetno dobro gledanost, poleg Premier League (ki se v naslednji sezoni seli na Areno Sport) in SNL. Ostalo pa verjetno dosti manj realno.Pa seveda od naslednje sezone še ANG prvenstvo. Mislim, da Arena Sport prenaša tudi košarkarsko Ligo prvakov (tretjerazredno tekmovanje za Evroligo in Eurocupom).
Evo še za Sportklub:
Nogometna prvenstva
ANG (še to sezono do konca)
SLO (1. in 2. liga)
TUR
JAP
RUS
Europa League
ITA 2. liga
UEFA Conference League
Champions League (tudi mladinska CL oz. LP), tudi azijska
pa še ženski nogomet
Košarka
Evroliga
Kvalifikacije za SP (danes npr. prenašajo HRV-SLO, SRB-LAT, prenašajo tudi tekme izven Evrope, npr. jutri prenašajo tekmo med Brazilci in Čilenci, Argentinci in Paragvajci...)
TUR liga
Pa še kaj bi se zagotovo našlo, mislim pa da je glavno zajeto...
imajo pa tudi druge športe (tenis, odbojko-ITA liga, judo, plavanje, morda še kaj)