AR 3.11

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ali ima še kdo težavo s kopiranjem updata 3.11 na SD kartico Adriaroute - meni update program zazna SD kartico kamor naj se update instalira vendar noče in izpiše: There was an error copying this file to the Windows Mobile Device I:/Garmin/gmasupp.img. Verzija ki jo kopiram je SD, program AR je licenčen, kupljen, program kopiram preko čitalca kartic in do sedaj ni bilo problemov z instalacijo, saj imam instalirano verzijo 3.10. Kako rešiti problem ?

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Če bi poizkusil kartico vstavit v napravo in prek usb-ja posodobit. Le tam pazi, da boš izbral pravilno pot (kartico ne napravo).
Jaz sem na ta način (tole verzijo) normalno posodobil.

qwert

Pripravnik
9. mar 2010
36
0
6
Pozdrav !
včeraj sem naložil na novo AR 3.11 , ko sem malo probal TMC ga je hitro vklopilo in normalno delovalo ,danes sem AR3.11 in Adria topo 2.21 dal skupaj na SD in probal Tmc je iskalo signal skoraj 5 minut . Potem sem ponovno na SD naložil samo AR 3.11 deluje pa normalno. Se pravi da je nekaj na tem če imaš obe karti na SD četudi jih nimaš vklopjenih obeh hkrati da vpliva na TMC ?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Ali ima še kdo težavo s kopiranjem updata 3.11 na SD kartico Adriaroute - meni update program zazna SD kartico kamor naj se update instalira vendar noče in izpiše: There was an error copying this file to the Windows Mobile Device I:/Garmin/gmasupp.img. Verzija ki jo kopiram je SD, program AR je licenčen, kupljen, program kopiram preko čitalca kartic in do sedaj ni bilo problemov z instalacijo, saj imam instalirano verzijo 3.10. Kako rešiti problem ?

Mogoče ponoven dolpoteg SD verzije? Lahko, da imaš sesut filet...
sprasujem se.gif

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Če bi poizkusil kartico vstavit v napravo in prek usb-ja posodobit. Le tam pazi, da boš izbral pravilno pot (kartico ne napravo).
Jaz sem na ta način (tole verzijo) normalno posodobil.

Hvala, uspelo.

error3

Zelenc'
6. sep 2010
7
0
1
V napravi imam karto cn 2011.10, na sd kartici pa AR3.11. Vprašanje je sledeče. Ob vključeni AR3.11 (vklop aparata z nastavljeno AR karto in brez CN) se mi dogaja da ob ITA meji karta prikazuje položaj narobe , oz. mi piše prava imena ulic po katerih se vozim, na zemljevidu se pa vozim vzporedno s cesto. Garmin je pa nuvi 1250 ? Ima kdo podobne izkušnje ?

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Kako pri bogu naj naložim AR da bo delal normalno in nebom imel izbrisanih določenih delov cest? Namreč naložim AR3.11 na SD kartico normalno tako kod vedno de sedaj pa mi naprimer ne najde del avtoceste med Hočami in Šentiljem.

Ko pogledam kateri AR je naložen je lepo napissno da Ar3.11, skratka ni mi jasno.

Bi mogoče moral še nadgradit programsko opremo naprave in bi zadeva funkcionirala.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Meni je v podobnem primeru rešila le deinštalacije AR na PCju - na "sveže" naložil (celo na friško sem jo dol potegnil iz navigo strani) - pa preko Mapsource na novo naložil na napravo.

Lahko samo ugibam, da je ob prvotni inštalaciji šlo nekaj narobe.

I

Izbrisan uporabnik 474

Hotel ti je povedat, da je problem TMC-ja v hunskem NaviGuide in naših prometnih sporočilih, ne pa same kartografije (v tem primeru AR in CN).

Lp
Gargy