Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali delujeta skupaj AR 3.0 in Adria TOPO. Ko sem naložil obe najnovejši verziji na mojega Garmina nimam več blokov in gozdičkov. Mogoče kdo ve, če skupaj mapi delujeta?
Ker ni junaka ki bi se lotil spremembe TYP datotek v kartah AR 3.0 in AT 2.21 (včasih je bil to Kamac) sem se tega posla lotil sam.
Iz priloženega arhiva skopirajte datoteko I000034C.TYP v mapo FAM 844, I00002C4.TYP pa v mapo FAM 708. Za vsak slučaj pred tem naredite backup obeh originalnih datotek. Z MapSource nato ponovno naložite karte na Garmina.
Če komu izgled ne ustreza si lahko po svojem okusu spremeni TYP datoteke z TYP Editorjem (Google).
Jaz sem preizkusil izgled popravljenih TYP datotek . Mogoče bodo koga motile rdeče pike po stavbah in površinah ki so bile prej označene kot naselja . Sicer sem pa sam z izgledom zadovoljen. Bo se pa verjetno povečal zamik na prikazu kart - predvsem starejših NUVI-jih - zaradi slabših procesorjev saj bo imel več podatkov za obdelat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.