Aparat za dobro pocutje ;)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Atlantidski prstan je prav gotovo potrebno redno čistiti, kar jaz počnem enkrat na mesec nekaj minut pod tekočo vodo. To je ob dnevih, ko je polna luna. Nato ga za nekaj ur postavim na okensko polico, da se navzame nove energije polne lune ali podnevi energije sonca. Kadar ni sonca, se ne sekirat, ker menda deluje tudi skozi oblake. Obstajajo pa tudi drugi načini čiščenja (nihalo, kvarčna zvezdica...)
Prepričana sem, da prstan nima škodljivih učinkov, če ga res nosi samo ena in ista oseba, saj prstan prevzame njene vibracije. Če bi ga nosil kdo drug, bi te vibracije lahko nanj slabo vplivale.
Razlagam si, da bi morali znake oz. bolezenske težave, ki se pojavljajo v telesu ob nošenju, vzeti kot opozorilo. Težave se ne pojavijo zaradi prstana, ampak že obstajajo prikrite od prej. Prstan oddaja energijo, zaradi katere se začnejo reševati problemi, ki se šele tedaj izkažejo, da sploh obstajajo.
Deformacije ali celo zlom prstana pomenijo, da je pomagal pri rešitvi hujše situacije. Pravijo, da ko se zlomi, je odslužil svoje in moramo ga zakopati v zemljo. Če ima še kdo kakšno zanimivo izkušnjo, bi pa tudi mene zanimalo.

Vzemite atlantidski prstan za svojega in zaupajte intuiciji.

Citat:
Dano mi je , da imam nekaj več informacij o tej zadevi.
Atlantitski prstan ima zelo visoke vibracije, katerim mi na zemlji še približno nismo ravni, zato vam že iz tega vidika odsvetujem nošemje Poleg tega je prstan zlorabljen in je manipuliran od temnih energij, katere na vas učinkujejo na različne načine
Nasvet.
Trudimo se,da duhovno zrastemo, da se povežemo z višjimi vibracijami in kot prvo osvobodimo našo dušo iz okovov v katerih je trenutno uklenjena.
Če želitze še kaj več, se oglasite!

V obilju svetlobe in energije

UMIRAM
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Šta æe biti prvi posao?
Zovite ponovno, sad sam za karijeru otvorio...
Ok, hvala....

hysterical-1.gif