Aparat za dobro pocutje ;)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Kaj vse si ne izmislijo prevaranti
smile-1.gif

Zdaj pa so jim razkrinkali se poslovno skrivnost!

http://24ur.com/novice/slovenija/dobro-pocutje-donosen-posel.html

Starejša gospa je kupila aparat za dobro počutje. Zanj je že plačala 50 evrov, preostalih 300 evrov naj bi poravnala v nekaj dneh. A njeni sorodniki so ugotovili, da je aparat sestavljen iz dveh podstavkov za rože.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
OMFG kak je folk neumen
shocked-1.gif
Moram si zmislit nekaj in malo naokoli it, ni vrag da ne obogatim v tednu dni (vsaj glede na naivnost ljudi).

jest5

Guru
18. avg 2007
26.163
-8.768
113
S prvim primerkom svoje naprave se oglasi pri uporabniku "Samsvoj". Odkup je garantiran.
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Dobro je pogledat cel posnetek....ženska izkorišča naivnost ljudi, tisti štirje v zadnji sceni zgledajo zadeti
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
mogeče so pa mislili, da se bo bolje počutila, če bo imela podstavke za rože ... hmm.. kdo ve
smile-1.gif
))

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Kaj vse si ne izmislijo prevaranti
smile-1.gif

Zdaj pa so jim razkrinkali se poslovno skrivnost!

http://24ur.com/novice/slovenija/dobro-pocutje-donosen-posel.html

Starejša gospa je kupila aparat za dobro počutje. Zanj je že plačala 50 evrov, preostalih 300 evrov naj bi poravnala v nekaj dneh. A njeni sorodniki so ugotovili, da je aparat sestavljen iz dveh podstavkov za rože.
evil.gif

bonk.gif
O kristus.... Ne vem kaj bi rekel - da je folk butast, ker temu sploh verjame, ali da je baba lopov... Oboje po malem, I guess...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Da bo jasno, vse skupaj je natega da glava peče. Tovrstne "prodajalce" bi bilo treba zapret.

Ta dva podstavka za rože imata po mojem vgrajen še kak plastomagnet, ki ga je nekdo zelooooo drago zaračunal. Zanimivo pri vsem skupaj pa je, da folk na to foro šekar pada. Fora je že kar precej stara. Nekateri prodajalci teh nategancij celo verjamejo, da bodo z nekimi magneti rešili svet.

Drugače pa pejte na obrtni sejem v Celje, tam je tovrstnih mojstrov merjenja sevanja kar nekaj. Ponavadi jih vsaj ene 5 meri biopotencial, pol so še oni, ki pridejo meriti radiacijo oziroma sevanja.

disc

Guru
4. feb 2011
2.466
590
113
Sej res, kje je una tema herbalife?? Da vidim, kaj je zdej z unimi,k so celo neki užival tist
smile-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Sej res, kje je una tema herbalife?? Da vidim, kaj je zdej z unimi,k so celo neki užival tist
smile-1.gif
Oblečeni so v majce z logotipom herbalajfa in se odlično počutijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa broško imajo na majici. Kaj že piše gor?

Na avtu pa veeeeeliko nalepko.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
smile-1.gif
Oblečeni so v majce z logotipom herbalajfa in se odlično počutijo.

hysterical-1.gif

Pa nimajo več kolegov.
grin1.gif

Kar se tiče tega filmčka. Pred časom sem na alterju iskal kateri medij kontaktirat glede ene zgodbe. To sem mislil, to Špelo, ki nateguje folk s predavanji. Poznam kolegico, ki je najela 20-30k kredita, da lahko hodijo ob 5:00 zjutraj v Leclerc na dež spirat svojo slabo energijo. Možgane so ji popolnoma sprali, popolnoma. Ženska je bila super, kolegica od moje punce, družili smo se, ga pili, zabavna, vesela. Zdaj je kot iz kake sekte, ne moreš verjet, kot iz kake srhljivke scena. Da ne govorim, da so plačevali po 8.000 EUR za 10 dnevno izobraževanje v egiptu. LOL.

Žal mi je za te bedake, nikakor se jim ne da dopovedati. Kolegici sem poslal link do tega filmčka, odziv bo pa v stilu "to je tvoja slaba negativna energija...moraš biti pozitiven, če verjameš v to ti pomaga".
bonk.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Konkurenca iz juga:

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Hrvatska/Prevaranti-za-680-eura-nude-lijek-protiv-raka

Samozvani medicinari »specijalnim« aparatom besplatno »detektiraju« karcinom, dijabetes ili kolesterol, a potom taj »uređaj za detekciju« prodaju za 680 eura.

http://www.novilist.hr/hr/Vije...a-noge-u-lavoru

Kadicu za detoksifikaciju, koja se može kupiti za najviše 3.000 kuna, Riječanka je platila 8.000. Čak je vjerovala da je sklopila »čist« posao zato što je uređaj kupila na rate, a banka joj uzima 800 kuna mjesečno....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs

zame je najboljši aparat za dobro počutje točilni aparat za pivo.

AJVAR

Pripravnik
11. okt 2007
351
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Žal mi je za te bedake, nikakor se jim ne da dopovedati. Kolegici sem poslal link do tega filmčka, odziv bo pa v stilu "to je tvoja slaba negativna energija...moraš biti pozitiven, če verjameš v to ti pomaga".
bonk.gif

Pa za to da moraš biti pozitiven je spušila 20k €??? To ji jaz razložim za eno pivo...
stupid-1.gif