Another one bites the dust

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
stekam..sej sem rekel..čoporativno...čak..slovenska beseda..ne poznam..v tropu, skupinsko.

delat ne, ker izvoz ni bil akturalen. po drva..v mesto ne, ker nekak..ni drv. na trznico..najbrz niti ne..ampak ok..a je mozno, da so se kaj grupiral kako bi se zvlekli ven, kje bi napadli..ne, najbrz ne.

pač so delal..karnistranje vode skupinsko..tko k juznjaki radi delajo skupinsko vse..in so nahebal..pač--IQ..pa navade.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
stekam..sej sem rekel..čoporativno...čak..slovenska beseda..ne poznam..v tropu, skupinsko.

delat ne, ker izvoz ni bil akturalen. po drva..v mesto ne, ker nekak..ni drv. na trznico..najbrz niti ne..ampak ok..a je mozno, da so se kaj grupiral kako bi se zvlekli ven, kje bi napadli..ne, najbrz ne.

pač so delal..karnistranje vode skupinsko..tko k juznjaki radi delajo skupinsko vse..in so nahebal..pač--IQ..pa navade.

V vojni je to edini nacin za prezivetje.... razen ce mislis da lahko ti kot posameznik prezivis v izolaciji
crazy1.gif
V vojni se JE delalo. Sarajevska pekarna (recimo) je delala vecino vojne. V Tuzli je bilo stanje se bolj "normalno".

Po drva se je hodilo kamorkoli, sekali so drevesa v parkih (Sarajevo je bilo po vojni golo), klopi, itd, itd. Eden najbolj znanih zlocinov vojne se je zgodil na TRZNICI ,kjer je vecina kupovala. Mercatorja nekako ni bilo. Hoferja tudi ne.

Po vodo se je hodilo skupinsko ,ker je nekdo "pazil" na snajperja in po potrebi posredoval oziroma resil ranjenega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pazl na snajperja..a ti lahko se katero bedarijo zapises.

v 10 minutah ti z ostrostrelko na kilometer pospravim najmanj 5 tarč. potem mogoče dojameš kje sem. ampak ke rnimaš orožja, se lahko samo skrivaš. a v mestu pride nekje nekdo, ki spet ne ve kje sem.

kake ti kvasis..pa to ni normalno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Srbski izdajalci svojega heroja poslali na Nizozemsko!

težko je govorit o herojstvu..od daleč je celo slabši kot gotovina. od blizu pa ne poznava situacije..recimo.

ampak lej..ce je to cena za evropo..je se mala..glede na to kaj vse bodo dobili

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pazl na snajperja..a ti lahko se katero bedarijo zapises.

v 10 minutah ti z ostrostrelko na kilometer pospravim najmanj 5 tarč. potem mogoče dojameš kje sem. ampak ke rnimaš orožja, se lahko samo skrivaš. a v mestu pride nekje nekdo, ki spet ne ve kje sem.

kake ti kvasis..pa to ni normalno

Se ti resno hvalis koliko ljudi bi lahko pobil? Kako zgleda posredovanje si lahko ogledas tukaj.

To je eden bolj znanih posnetkov. Oba sta se ziva, ranjeni je sicer ostal brez nog.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a se spomnis uni JNA vojakov, ki so jim tvoji rpesekal pot za un vozili, jih pod ceradam pobili kot pse?

Ne, ker se to nikoli ni zgodilo. Tudi to je ze veckrat predelano na drzavnih in mednarodnih sodiscih. Predelano v Haagu, predelanu v GB (primer Ganic), predelano v Avstriji (primer Divjak), itd, itd.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hvala..ne..dejstvo kaj zmore ostrostrelec. za kaj ga solajo, urijo, hebejo v glavo.

Prvi in tudi najbolj znani ostrostrelci so bili so bili ujeti med prvo "akcijo". Toliko o solanju, urjenju in hebanju v glavo.
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hvala..ne..dejstvo kaj zmore ostrostrelec. za kaj ga solajo, urijo, hebejo v glavo.

Prvi in tudi najbolj znani ostrostrelci so bili so bili ujeti med prvo "akcijo". Toliko o solanju, urjenju in hebanju v glavo.
.

akcijo..kako to, da so vas teroriziral celo vojno..očitno enih niste nikol ujel..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

.

akcijo..kako to, da so vas teroriziral celo vojno..očitno enih niste nikol ujel..

Ocitno je bilo premalo solanja i urjenja....
smirk-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem rekel, da enih niste ujeli.

btw
urilal jih ej vojska tvojega tita..sej ves..tista best off iz 80-tih, ki pa je s prihodom islamizacije psotala najslabsa..