Anketa: Ste zadovoljni z ukrepanjem državnega vrha

Ali ste zadovoljni z delom celotnega državnega vrha ob krizi z ekonomskimi migranti?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Nekdo me je izzval kdaj bo naslednja anketa. Evo je
grin1.gif

Pa odmislimo enkrat na to ali so na položajih levi-desni, zgornji-spodnji ampak poglejmo na celo sliko ukrepanja naše države kot "branik Schengna" in ocenite delo:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja predvsem pa Erlahove somišljenike z mitraljezi ! Bolje mi po njih kot oni pri nas doma po nas !

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
za Erlahove somišljenike bo še čas, če/ko se stanje poslabša. Upam pa (fantaziram) da bo Evropa 99% teh ljudi vrnila nazaj ko bo konec vojne in ne bo kar podeljevala državljanstev.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ja predvsem pa Erlahove somišljenike z mitraljezi ! Bolje mi po njih kot oni pri nas doma po nas !
taprave si izpostavil- jim za ritjo počiš enega sčetinarja bo vse letel pa sral.
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Torej sta že dva taka !Glej sedaj mi je jasno da si niče . res ne vem kako lahko ocenjuješ Erlaha ko si sam podelan brez metka...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Erlahn je bumbar, zato smo vsi spljuvali
pa ne moreš 500m preko meje po sosednji državi strelat, a bi rad vojno za brezveze
stupid-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
Kam jih bo poslala? Se zdaj se bo počasi ugotovilo, da jih iz sirije ni tolko kot govorijo, Ampak vsi rečejo da so iz sirije, ker se jih drugače obravnava. Tole bo celi golaž, nazaj pa verjetno ne bo šel nihče. Še vedno me zanima, komu so ti sirci pordali hiše in šli na pot?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
noupe

sej sm napisal, da sem dal anketo zato, ker me je nekdo izzval
smile-1.gif

Se pa po 115 odgovorih kar lepo vidi kakšno je splošno mnenje na alterju glede vsega tega. Sploh kar se tiče dela in podpore policistom.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
noupe

smile-1.gif

Se pa po 115 odgovorih kar lepo vidi kakšno je splošno mnenje na alterju glede vsega tega. Sploh kar se tiče dela in podpore policistom.
Res nevem, kakšni bedaki so tisti, ki podpirajo naše policaje pri nezakonitem početju. Če bi hvalili madžarske policaje, še nebi rekel.
V Mariboru so proti našim ljudem, ki so zahtevali samo prenehanje korupcije bolj grobo ukrepali. Očitno ščitijo samo elito, ki bo najbrž tudi od beguncev potegnila kake provizije ali korist.

Naši policisti ravnajo protizakonito, ker v državo spuščajo ljudi brez potrebnih dokumentov. Torej brez potnega lista in Vize, ki je za njih po zakonu obvezna.
In ne samo nezakonito, tudi v škodo države. Nima nobene veze, če so samo v tranzitu do Nemčije. Posledice bomo nosili tudi mi. V EU ni mej.
Pozabljate, da živimo v skupni državi Evropi. Ko bodo prišli v Nemčijo, bodo tam slejkoprej že dobili dovoljenje za bivanje. In potem bo za njih veljal prost pretok ljudi po celi EU. Nemčija je močna država, in bo v EU zagotovo dosegla kakšne kvote, tako da bodo morale del beguncev sprejeti tudi druge države (tudi mi), ali pa bo dosegla da ji EU plačuje stroške za begunce, EU pa plačujemo tudi mi.

Poleg tega bodo ti begunci zasedli - ugibam recimo 100 000 delovnih mest, ki bi jih lahko dobili državljani EU. (tudi naši otroci).
Slaba tolažba je, da bodo delali poceni, da ne rečem suženjsko, pa umazana dela....od tega podcenjenega dela ne bomo mi bogateli ampak samo kapitalisti. Zbijali bodo nam ceno dela. Skratka, kolikor delovnih mest bodo zasedli "begunci", ravno toliko bo več brezposelnih naših. Tisti, ki ne bodo zaposleni bodo pa itak živeli na račun države ali EU.
Ja danes vsi želijo v Nemčijo, ko bo Nemčija pipico priprla, pa manj €€€ dala vsakemu beguncu, potem bomo za njih zanimivi tudi mi in bivanje pri nas Le da bodo pravico bivanja v EU že imeli, takrat jih ne bomo mogli ustaviti na meji pa rečt da nimajo papirjev, tako kot so to rekli madžari.

Kakorkoli, begunce, bolje rečeno ekonomske migrante, ni dobila Nemčija, dobili smo jih mi v EU, in tudi plačevali in gledali jih bomo državljani EU.
.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sej ne da bi ti oporekal, ti dam vse prav razen tega, da moraš ločiti policista kot človeka od institucije kot je policija. Policist dela tudi tisto česar noče oziroma ne podpira, ker je to pač njegovo delo in z njim nafutra družino. Policija kot institucija je pa tista, ki je podvržena eni ali drugi politiki ter narekuje kaj se bo izvajalo in kaj ne. Zato bi moral tukaj skritizirat policijo, ne policiste, v nadaljevanju pa državo.

Meni osebno je bilo ogabno to ko je Gjerkeševa al kaj je že ona, označila zgodbe o lačnih policistih za laži. Jaz verjamem policistom, ne eni afnasti kuzli ki se samo enkrat pokaže v medijih odkar so se začeli incidenti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
Jah vlada valda ne more rect da je institucija kot je policija zajebala na celi crti... pac to se ne spodobi in lahko malo podkoplje njen ugled..

So pa begunci dajal hraNo policistom;)))

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
noupe

smile-1.gif

Res nevem, kakšni bedaki so tisti, ki podpirajo naše policaje pri nezakonitem početju. Če bi hvalili madžarske policaje, še nebi rekel.
V Mariboru so proti našim ljudem, ki so zahtevali samo prenehanje korupcije bolj grobo ukrepali. Očitno ščitijo samo elito, ki bo najbrž tudi od beguncev potegnila kake provizije ali korist.

Naši policisti ravnajo protizakonito, ker v državo spuščajo ljudi brez potrebnih dokumentov. Torej brez potnega lista in Vize, ki je za njih po zakonu obvezna.
In ne samo nezakonito, tudi v škodo države. Nima nobene veze, če so samo v tranzitu do Nemčije. Posledice bomo nosili tudi mi. V EU ni mej.
Pozabljate, da živimo v skupni državi Evropi. Ko bodo prišli v Nemčijo, bodo tam slejkoprej že dobili dovoljenje za bivanje. In potem bo za njih veljal prost pretok ljudi po celi EU. Nemčija je močna država, in bo v EU zagotovo dosegla kakšne kvote, tako da bodo morale del beguncev sprejeti tudi druge države (tudi mi), ali pa bo dosegla da ji EU plačuje stroške za begunce, EU pa plačujemo tudi mi.

Poleg tega bodo ti begunci zasedli - ugibam recimo 100 000 delovnih mest, ki bi jih lahko dobili državljani EU. (tudi naši otroci).
Slaba tolažba je, da bodo delali poceni, da ne rečem suženjsko, pa umazana dela....od tega podcenjenega dela ne bomo mi bogateli ampak samo kapitalisti. Zbijali bodo nam ceno dela. Skratka, kolikor delovnih mest bodo zasedli "begunci", ravno toliko bo več brezposelnih naših. Tisti, ki ne bodo zaposleni bodo pa itak živeli na račun države ali EU.
Ja danes vsi želijo v Nemčijo, ko bo Nemčija pipico priprla, pa manj €€€ dala vsakemu beguncu, potem bomo za njih zanimivi tudi mi in bivanje pri nas Le da bodo pravico bivanja v EU že imeli, takrat jih ne bomo mogli ustaviti na meji pa rečt da nimajo papirjev, tako kot so to rekli madžari.

Kakorkoli, begunce, bolje rečeno ekonomske migrante, ni dobila Nemčija, dobili smo jih mi v EU, in tudi plačevali in gledali jih bomo državljani EU.
.

467716-post_slo.gif