angleca likovič

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Jaz sem pa že mislu Rip-at... ko sem vidu naslov.
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Učiteljica, ravnateljica, lastnica in upravnica apartmajske vile v Istri, vrtnarka doma, komentatorka resničnostnih šovov, učiteljica malega Janeza Janše, silno zagrizena članica stranke SDS, borka za šolo po meri človeka, a v zadnjih letih ostra kritičarka politikov, najostrejša do Janeza Janše. Ker ga poznam, pravi, ker smo ga mi gor postavili.

Torej je Likoviæeva odgovorna za iVančka, da sedaj takšno škodo dela
evil.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
potem pravijo ena redkih moralnih avtoritet... em... najprej zagriženo podpiraj jj-ja potem mu zagriženo nasprotuje... pa se mi zdi, da se ni kaj prida spremenil v teh nekaj kratkih letih...
no očitno se tudi ONA lahko zmoti... upam samo, da se ne moti o vsem kar nam pridiga
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker je verna, je dala certifikat Zvonu 1
smile-1.gif

Pravi, da ima 1/3 župnikov otroke.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Sem poznal njenega moža in sina, zaposlena pred kakimi 15-imi leti v neki firmi v Grosuplju.
Vsi z Angelco zagrizeni janšisti, kot da imajo zamegljen um!
Ni mi pa jasno, kaj se je zgodilo, da so sedaj toliko proti njemu....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.578
113
ksz

Baba ma dobre noge...20 let nazaj je bla pomoje milf da se je v videorami neb branil

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz

Baba ma dobre noge...20 let nazaj je bla pomoje milf da se je v videorami neb branil
Nekaj podobnega sem hotel napisati jaz. Edino napisal bi 30 ali 40 let.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
potem pravijo ena redkih moralnih avtoritet... em... najprej zagriženo podpiraj jj-ja potem mu zagriženo nasprotuje... pa se mi zdi, da se ni kaj prida spremenil v teh nekaj kratkih letih...
no očitno se tudi ONA lahko zmoti... upam samo, da se ne moti o vsem kar nam pridiga
wink-1.gif
V Zvonu so jo nategnili, pa se ji je obrnilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz

Kako pa bi jo utišal?
evil.gif