Android + Sygic Aura + radarji

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
waw
smile-1.gif
ful kul fukncije prihajajo.

idealno bi pa še bilo, da bi uporabljali za Slovenijo karto od Monolita, to bi bila zmaga
smile-1.gif

zato pa lahko tudi sami pripomoremo k temu:

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1273868/an/0/page/0#1273868

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

nazalost sem spet na aguri in to zato ker je full dober download manager ker lepo najdes wifi in potegnes karto ki jo rabis.

Imam problem, ko hocem da me nekam pelje, imamo pot, izberemo mesto, ulico iz seznama, oziroma ko sami pisemo se sesznam krajsa odvisno od crke ki jo vpisujes, a problem nastopi ko je treba vpisati katero stevilko ulice, odpre se ti tipkovnica, vtipkam recimo stevilko 22 in nikjer nobenga knofa koncaj, dodaj, dalje, karkoli. Resnicno ne razumem te bedarije, katero koli navigacijo uporabljam te ko na koncu vpises se stevilko caka knof koncaj, al nekaj v tem smislu.

Torej kako se potrdi stevilko ki jo vpisejes, ker se vcasih tudi zmotimo pri stevilki in te na to opozorijo ostale navigacije s seznamom, tukaj pa nc in niti neves ce stevilka ki jo vpisujes obstaja.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
mislim, da obstaja tipka enter ko pišeš številko. in na ta enter pritisni, po mojem bi moglo it.

Zelo rad bi videl tipko enter ali podobno kakrsno koli ki bi nakazovala na potrdi. Tudi na netu sem zasledil da ima folk stem probleme, zdej razn ce so to odpravl v kateri drugi verziji?

Imam 2.1 verzijo

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Imaš staro različico
smile-1.gif

Obstaja že nova in sicer Sygic Europe v11. Čez dober teden pa pride še novejša, ki bo omogočala še veliko več funkcij, bo pa različica v11.03 (ipod kontroler, lane assistent z narisanimi izvozi, posodobljenimi zemljevidi...).

Predlagam, da nadgradiš zadevo in bo potem O.K.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Zanimivo ampak po partisih in ostalih pod imenom Sygic Europe v11 nic ne najdem. Daj mi pod ZS link ce mas kaksnega

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
POI od Garmina delujejo v novi verziji Sygic 11.2.0 potrebno jih je pa prekonvertirat v .rupi ali .upi.
V mapi Aura/Maps je potrebno ustvarit novo mapo Import in pot potem izgleda takole Aura/Maps/Import/.....upi ali
Aura/Maps/Import/.....rupi

Ko se potem prvič po vnosu poi tičk v telefon zažene Sygic vas na začetku vpraša,če hočete vnest poi točke,stisneš da in se ti naložijo.

Vse POI točke bom naredil skupaj in jih bom prilepil tukaj.Ker je teh točk veliko bom po vsej verjetnosti naložil jutri ali pa pojutrišnjem.

Za pokušino pa si lahko prenesete POI Cestnine

p.s.

Zamenjal link v prejšnjem sem pozabil dodat datoteko Cestnina.bmp

Nazadnje urejeno: