Amortizerji za prtljažnik

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Očitno gostota mrzlega zraka preveč vpliva na delovanje na t.i. prtljažna amortizerja, ki držita prtljažnik pokonci. Ko se malo otopli so še delno v redu, zdaj, ko se je pa shladilo pa so neuporabni.

Kje se jih da dobiti po ugodnih cenah?

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Hm...neka firma v slo jih izdeluje vseh vrst.....samo bi moral pogledat po prospektih.....sem jih tudi sam iskal za neko drugo zadevo ampak pol jih nisem rabil.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
A noben ne pozna kakšne dobre prodajalne...
crazy1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pri mojem Scnicu sta tudi crknila v zadnjih dveh dneh in ker je bil (in je še)brat Citroen lover so bili doma še od BX-a in ne boš verjel pašejo na Scenica. Tako da jih raje išči na dolžino ne po modelu. Nastavki na koncu so itak v glavnem priviti na amortizer tako da ni nobene panike

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Ampak niso vsi amortizerji enaki, čeprav so iste dolžine! Se razlikujejo v kN! Sem pred nekaj časa iskal te zadeve in jih takrat našel v Trgoavto, kateri naročajo od enega, ki jih izdeluje nekje v Slovenski Bistrici se mi zdi! Rabiš povedat dolžino in kN in ti ga izdela!

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
KSZ: Morda zato nič ne najdeš, ker to ni amortizer ampak plinska vzmet. Ni nujno, da je točno za tvoj avto. Na Accordu jih imam od Passata...

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
ksz...

iz olefa sem dobil odgovor:

zadnji blazilnik prtljaznika lesjofors 815902 cena 30,03eur/kos. (seveda je to za Carismo letnika 98, liftback - 5 vrat)

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Tile so precej ugodni!
cool-1.gif

Citat:
Novi, neoriginalni amortizerji zadnjih vrat. Iz spodnjega popisa lahko razberete našo šifro, skupno dolžino med sredinama priključkov pri povsem odprtih vratih, hod = za koliko mm se lahko amortizer stisne, nazivno silo, okvirno uporabo in okvirno ceno za 1 kom. Možna je uporaba na raznih vozilih pod pogojem, da skupna dolžina starih amortizerjev ni krajša od dolžine izbranega amortizerja, da ima ta podobno silo kot stari in da ima nov amortizer zadosten hod. V ponudbi imamo samo amortizerje zadnjih vrat z običajnimi plastičnimi priključki, ki so pritrjeni na telo ali os amortizerja preko navoja M6. Če ima vaše vozilo drugo obliko priključkov, potem lahko naše amortizerje uporabite samo, če lahko prestavite vaše stare priključke.

Ker nimamo maloprodaje in ker bi pošiljanje po povzetju bistveno podražilo izdelek, se prosim za nakup obrnite na vašega lokalnega trgovca. V kolikor tega artikla nima na zalogi, mu ga lahko dobavimo - DG electronic d.o.o. Celje, veleprodaja avto delov, tel. 03 490 80 20, ponedeljek-petek, 8-16h.
Cena je zgolj informativna, vendar naj ne bi bistveno odstopala od cene, katero bo nastavil vaš lokalni trgovec.

884 Dolžina 260 mm, hod 80 mm, 690 N – VW Vento 13,80 €
830 Dolžina 275 mm, hod 93 mm, 660 N - Audi 80, 90… 13,80 €
821 Dolžina 279 mm, hod 90 mm, 530 N – VW Passat (96-00), Bora… 13,80 €
...