Amazon.co.uk reklamacija?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej čevlji, stari 2-3 mesece 120€+ se vtrgajo.

Ded 3 mesece nošenja je kr nekaj kilometrine, ni varjante da ti upoštevajo tu kaj. Še pri nas ti ne, 3 mesece je enostavno preveč.

Idi k lokalnemu čevlarju, ti jih naredi ko nove za pest drobiža.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Poštnino ti povrnejo, ampak po nekem njihovem ceniku. Za poštnino sem dal cca 9EUR, povrnili so mi manj, ne spomnim se koliko, 3 ali 6 €. Postopek je točno opisan, kolikor vidim si to že ugotovil, je pa enostavno in zadeva deluje gladko, da me je kar presenetilo. Meni so vzeli nazaj izdelek celo po 6 mesecih, čeprav uradna politika Amazona je precej krajši rok, potem pa se moraš obrnit na proizvajalca. Jaz sem imel en zunanji disk in smo se po par mailih med Buffalom in Amazonom hitro vse zmenli. Slovenski zastopnik pa se je samo nekaj izmikal. Od te izkušnje dalje kupujem na Amazonu raje kot v SLO.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.451
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej čevlji, stari 2-3 mesece 120€+ se vtrgajo.

Ded 3 mesece nošenja je kr nekaj kilometrine, ni varjante da ti upoštevajo tu kaj. Še pri nas ti ne, 3 mesece je enostavno preveč.

Idi k lokalnemu čevlarju, ti jih naredi ko nove za pest drobiža.

Motiš se! 3 mesece ni nič. Povsod pri nas ti vzamejo po 6m nazaj... Od Bate do Humanica...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.567
113
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Jaz sem imel en zunanji disk in smo se po par mailih med Buffalom in Amazonom hitro vse zmenli. Slovenski zastopnik pa se je samo nekaj izmikal. Od te izkušnje dalje kupujem na Amazonu raje kot v SLO.
Zakaj bi se slovenski zastopnik sploh ukvarjal s teboj, če si stvar kupil in plačal v tujini? Saj nima nič od tebe?
confused-1.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Ker je zastopnik? Če se Nemec na dopustu v Sloveniji pojavi na VW servisu za popravilo v garanciji ga pošljejo v Nemčijo?
Saj tudi stroškov ne bi imel, samo obrazec bi poslal izdelovalcu, ki mi je predhodno odobril vračilo, in mi dal nov disk, ki bi ga brezplačno dobil od proizvajalca. Saj načeloma so rekli, da bodo uredili, samo potem so pa nehali odgovarjati na maile. Sem se zmenil s proizvajalcem in Amazonom, da vrnem njim, v dveh dneh sem vse rešil, prej pa nekaj tednov lovil zastopnika. Pa še poštnina je bila cenejša kot gorivo do LJ, pa še dneva dopusta za teženje ni bilo treba vzeti.
Z menoj zastopnik zdaj 100% ne bo več nič zasližil, če bi pustil dober vtis pa bi mogoče v prihodnosti kaj naročal pri njih. Ja no, verjetno ne, če dobim skoraj 50% ceneje v UK :)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.451
113
No da osvežim, Humanic ima 1 leto garancije na vse čevlje ki so tam kupljeni... toliko o tem.

Lp