Alteraški Prostozidarji in Türkova čna gradnja

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.141
1.244
113
42
Užaljen? Ah kje. Jaz lahko tu povem kaj si mislim. NE rabim posebnega podforuma. Pa ne samo Pedi. Pa misliš da se sekiram.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Lepo da se tolažiš, daj jezo iz sebe , ne je potlačit ker ti lahko škodi...
srce-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko
Citat:
@Pedi - imam seznam članov na katerem se vidi da dsf ni bil med prvimi ravno tako kot ti.
Kaj zdaj?
Glede tega, ali je bil med prvimi se pa ne bom več prepiral, ker je zadeva očitno subjektivna.

[/QUOTE]
OK požiram besedo in nadaljujmo ampak na izrecno željo Pedija -
-prvi stavek dsf ni član extra alter mone - kaj ti tu ni jasnega, če se hvališ s PS pa ga uporabi še tokrat in preveri. Če pa si užaljen zaradi tega ker tudi ti nisi več član (po tvojih reakcijah sodeč si, kljub temu da se trudiš dati navzven vtis da ti je vseeno) pa nismo krivi mi ampak sam.
-drugi stavek - kaj zdaj? - kaj si hotel s tem nimam IQ 150 se mi je ustavil samo pri 138 zato te ne razumem.
-lej če je seznam članov ki je meni dostopen pripravljen po času vstopa (po abecedi ni) potem dsf ni bil med prvimi tako kot ti (saj veš kdo te je predlagal prav tako veš da si bil nekorekten do tvojega "očeta").

Nazadnje urejeno:

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NE. Mene pa zanima kaj ej toko posebnega na tem zaprtm delu foruma. predvsem to, da ni žaljenja drugače mislečih, debate so konstruktivne A so bolj pametni tam kot pa drugje na forumu? lej folk je pameten tako na exte kot javnem delu, enako so pa tam teme, ki nas povezujejo in ne razdvajajo - Se torej na odprtem delu foruma lažejo? mogoče - če vzamem tvoje besede, da bi rad imel vse zbrisano v politiki in potem da te boli k... za vse, potem bi mislil, da so nekatere tvoje besede laži in glede na to, da si ti samo na javnem delu potem upravičeno sklepam, da so laži prisotne samo v javnem delu. SO hinavci? niso v čem eh fora. združiti ljudi, ki so sposobni it preko meja svoje omejenosti in priznati, da niso vsemogočni Kdo je moderator tam? o tem se ne debatira na javnem delu tako kot se na extra delu ne sme o nečlanih extra dela.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.141
1.244
113
42
KAka je lahko konstruktivna debata o politiki, če pa vidim kakšne tu pišejo? TOrej so hinavci če se tam drugače obnašajo.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Mene predvsem zanima, če so ločila (predvsem vejice) obvezne v tistem delu foruma, da se lažje bere? To mislim zato, ker je tudi debata na višjem nivoju.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
HEPAN je čisto normalen Štajerc, tak da nič bat, bolj me za tebe skrbi, kar vidim v avatarju.

haha ma saj vecinoma smo normalni :D nimam pojma kaj jim dogaja cez trojanski klanec da tak grdo o nas mislijo :D

sicer pa mislim da smo nasli brata od 8888 :D...niti se mi ni dalo mu odgovarjat :D

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
there goes my star
hysterical-1.gif

Vedno ko kaj bleknem v tem delu foruma se bilanca zniža. Sem pa vseeno mislil, da od osebkov z višjim iq-jem
in višjo stopnjo tolerance lahko pričakujem kaj drugega (predvidevam, da je od kakega "izbranega").
grin1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
there goes my star
hysterical-1.gif

Vedno ko kaj bleknem v tem delu foruma se bilanca zniža. Sem pa vseeno mislil, da od osebkov z višjim iq-jem
in višjo stopnjo tolerance lahko pričakujem kaj drugega (predvidevam, da je od kakega "izbranega").
grin1.gif

mislim mate eni probleme s temi zvezdicami...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sej je brez veze razlagat okoli teh zvezd, ker sem tudi komentar podoben tvojemu pričakoval
wink-1.gif

Ta recimo bi bil komot za alter guide, če bo kdaj spisan.