Alteraški Prostozidarji in Türkova čna gradnja

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Kaj se zajebavate s to temo o Türkovi črnji gradnji, ko pa je noter link, ki te vrže na neki prostozidarski del foruma, kjer mimam dostopa. Izbrišite jo iz javnega dela in ne dražite.
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi jaz sem bil presenečen, da so "mojo" naredili nedostopno avtorju
smile-1.gif

Očitno je zadeva prehuda in so jo preselili v zaprt desničarski del foruma.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
jaz sem prijavil moderatorjem, da je tema v napačnem delu foruma pa so verjetno pomotoma prestavili v napačen del foruma... itak ne razumem zakaj daješ taka klobasanja v čvek in ne politiko

I

Izbrisan uporabnik #488

Tema je bila v politiki prvotno.

Ampak tam je moderacija sedaj na strani opozicije in očitno je prišlo do več napak.

Krivec naj se sam javi in pojasni.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.966
613
113
Ah, kako pridni so nekateri otroci. Pri rosnih tridesetih letih imajo milijone na knjižicah doma in v tujini (ciprski prihranki so šli rakom žvižgat) in razkošne vile, jahte, avtomobile ....
Le kaj je narobe z večino tridesetletnikov v Sloveniji, da tudi službe ne premorejo?
Samo sinovi političnih veljakov so tako zelo uspešni in sposobni v letu ali dveh zaslužiti par milijonov ojrotov.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne ti čez Turkovga Vitota opletat, on je ja v SDS!
shocked-1.gif

Lahko pa komot čez Danilota tolčeš, ta pa ni tam.
smirk-1.gif

Zjebala te Ibiza(driver).
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Kaj se zajebavate s to temo o Türkovi črnji gradnji, ko pa je noter link, ki te vrže na neki prostozidarski del foruma, kjer mimam dostopa. Izbrišite jo iz javnega dela in ne dražite.
jezen.gif
He he a boli da ni dostopa?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.141
1.244
113
42
Zakaj pa rabite zaprt del foruma? A se ne znate povsod normalno obnašat? Guess not.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen

Saj to ni edini zaprti del na forumu, ampak je smešno, ker nekateri deli so specialni in je logično, da ni za vse, politika pa je vsem namenjena.

Se sploh ne pritožujem in ne želim tam sodelovati, ker imamo javni del, kjer smo lahko vsi zraven, zanimalo me je, zakaj je moderator "moj topic", ki je bil seveda javen prestavljal malo sem, malo tja, na koncu pa ga preselil v zasebnost.

Bi lahko kakšen stavek ali dva pojanil tukaj pa bi razumeli.

Saj se ni tam pisalo nič takšnega, razen, da je vznemirjalo desničarje.