alter pivo meet

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.684
113
Hoče ti sam povedat da si mal neodgovorna.......letom navkljub!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
A se lahk skuliraš? In kaj maš zdaj ti zraven? Si mogoče ti prišel? Bi se rad prepiral?
Lej kot prvo se nimava kaj prepirat ker pri prepiranju je treba operirat z argumenti. Tvoj argument, po tem ko si nekoga v RL (real lifeu) zafrknila, je to, da bog ni hotel da se srecate.

A kaj mam jaz zraven? Jaz mam zraven, da sem mel plan prit skupaj s kameleonom in da nisem prisel zgolj po nakljucju.

Ocitno nisi sposobna dojet, da zafrkancija na netu je eno, da pa enga nategnes v realnosti je pa neki povsem drugega.

Ta tema se je zacela na podlagi vabila forumasev, ki se veckrat dobijo v zivo. In na ta nacin sem tud sam spoznal nekaj zelo v redu ljudi. In zadnje kar si zelim je, da bo potencialen nov kul folk, ki bi morda kdaj prisel na kak pir, od zdej naprej raje ostal doma, ker bo po tej temi videl kako to zgleda... Na veliko pises in organiziras meet ob 4h in pol tebe ni. Pa dej ne me je.bat. Perm ban pa nateguj folk na drugih forumih.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abrahama ni bilo?
Pa tko se je repenčil
crazy1.gif
Abraham je priletel okoli 19:00, ker je bil na sl.poti in prej ni zneslo. Razgledal se je po gostilni, nobene znane face, tko da je potem takoj odšel.
frown-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
A se lahk skuliraš? In kaj maš zdaj ti zraven? Si mogoče ti prišel? Bi se rad prepiral?
Lej kot prvo se nimava kaj prepirat ker pri prepiranju je treba operirat z argumenti. Tvoj argument, po tem ko si nekoga v RL (real lifeu) zafrknila, je to, da bog ni hotel da se srecate.

A kaj mam jaz zraven? Jaz mam zraven, da sem mel plan prit skupaj s kameleonom in da nisem prisel zgolj po nakljucju.

Ocitno nisi sposobna dojet, da zafrkancija na netu je eno, da pa enga nategnes v realnosti je pa neki povsem drugega.

Ta tema se je zacela na podlagi vabila forumasev, ki se veckrat dobijo v zivo. In na ta nacin sem tud sam spoznal nekaj zelo v redu ljudi. In zadnje kar si zelim je, da bo potencialen nov kul folk, ki bi morda kdaj prisel na kak pir, od zdej naprej raje ostal doma, ker bo po tej temi videl kako to zgleda... Na veliko pises in organiziras meet ob 4h in pol tebe ni. Pa dej ne me je.bat. Perm ban pa nateguj folk na drugih forumih.

Tudi jaz sem imel namen priti, pa se mi je delo v službi zavleklo do 18h. No, še sreča, da se mi je zavleklo, ker vidim, da bi se vozil po petkovi popoldanski špici za brez veze.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bila sem tam od 4 in do pol 5 in ni bilo nikogar. Škoda, da smo se zgrešili za 5 minut. Od drugih ni bilo nobenega, sicer tudi ne bi bil problem počakat do 4. Tudi jaz sem bila malo razočarana, ker ni bilo nobenega.
Za Kameleona mi je žal.
roza.gif

Tisto z bogom je bil hec in res si nisem mislila, da boš zarad tega tko ven padel.
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem mislil priti, pa se mi je vse obrnilo na glavo (v pozitivno smer).
smile-1.gif
Tako da mi je ta plan odpadel. Škoda. S Kameleonom bi spet spila ene 5 rund, pol pa ni hudič, da ne bi v tem času spet kdo prišel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.684
113
nahrung002.gif
:

Jst se bojim da ce bi se ga se tok napila pa petorno vidla da tm bilo bi nobenga
smile-1.gif
tud unih k so misll ob 22h pridt pa pol niso....

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Kaj ste se naučili iz te teme?

Da gorenjcem ni za zaupat. So tok škrti, da se še obljub ne držijo ... pa čeprav nič ne stanejo.

Za kaj resnejšega predlagam meet v Ljubljani ...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.058
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
No, to ni res, poznam vse vpletene in so vsi OK
cheer.gif
saj bi tam morala biti od pol štirih pa vsaj do pol petih.
Za Abrahama se pa že itak ve, da ima ponavadi probleme z avtomobilom
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.286
7.058
113
pri taščici
Kje so časi ko se nas je zbiralo po 100+ forumašev. Alter sicer mislim da nas je bilo okoli 20 tam na notranjskem, celo prespali smo večina. Ah ja...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.822
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Kaj ste se naučili iz te teme?

Da gorenjcem ni za zaupat. So tok škrti, da se še obljub ne držijo ... pa čeprav nič ne stanejo.

Za kaj resnejšega predlagam meet v Ljubljani ...
Ajde, organiziraj, pa da vidmo!!!
P.S.: Lahko tudi brez Daniele, nismo izbirčni!
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Fantje, "jure jankovich" je organiziral tudi kaj bolj kompleksnega, pa je uspelo.
wink-1.gif

Zdaj pa zares: (pa brez šal, kot v prejšnjih mojih odgovorih) pred leti je blo kako srečanje čisto preprosto organizirat, še slovenetu bi uspelo .. dandanes pa je pripravljenost forumašev bistveno manjše, pa naj gre za to ali ono, četudi samo za pijačo. Težava ni v organizatorju/ki, temveč v pripravljenosti forumašev. Hanzi se bo spomnil tako koče v okolici Cerknice, kot tudi npr.Iškega Vintgarja ... ja, to so bli časi ...
Prepričan sem tudi, da forum tako ali drugače zgublja na kredibilnosti, pa tudi zanimivosti ... če samo namignem - Pikica, Orjaški ligenj, Tamara, Mitzy, ... sem naštel dovolj, da boste razumeli?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Takratna garda nas je večinoma odrasla in so druge prioritete v življenju. Današnji power uprabniki pa enostavno niso dozoreli. Suxovi pikniki... Danes pa...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Če bi bila tudi ura bolj normalna, ne pa v petek, direkt po službi, v vsej prometni špici, tja na Gorenjsko.

Sej petek je že ok, ampak eno bolj normalno uro, recimo zdaj, ko so dnevi daljši, nekje ob 19h.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Ajde jutr zvečer okol 22 vabim na pivo v SEMa. Sm prišparal malo več na morju tko da za kak pir že lahko dam