Mi, ki smo tu gor, smo na isti strani. ALTER-jevi.Zdej bi se spet pisalo. Je nevarnost, da bi se 8888 ali 123 razstrelila. En je verski, drugi politični fanatik
2 alter piknka:Mi, ki smo tu gor, smo na isti strani. ALTER-jevi.
Med sabo se pa ja ne bomo. Ali zaradi JJ-a.
Kaj je bilo z tisto nogo pol? Se je zarasla?
sledi poročilo tu gor, podkrepljeno s fotkami
Prijavljam sovražni govor!Levim zmanjkalo vsega ker so dobili premalo donacij iz Severne Koreje....nato so šli iskat bule k desnim sred piknika...
Ni reku pleske, tist je večja težava.Prijavljam sovražni govor!
Kam pa Šarc spada.2 alter piknka:
-en za desne, tabele, tiste k hodijo k maši in so za janšo, pa ajde še za nsi
- en za ta leve, rdeče, tiste ki ne hodijo k maši in so za sd, levico in podobno
sledi poročilo tu gor, podkrepljeno s fotkami
Spomnim se unih kruhkov, neki malega Vintgarja?, nekaj malega London puba? pa nekaj malo več piknika pri Softiju:
Jaz se spomnim (bolj motno) enega lovskega doma naprej od cerknice, pa roll-bara, pa nekega "hrama" v mengšu, pa "kruhkov", pa "ravbarja", pa še česa...
Man tud neke slike, samo to smo rekli da ne bomo dajali javno gor.
Bi pa blo res fajn spet neki met. A ma kdo kak plac (lahko tudi samo info, če nima svojega). Zdej sicer hara korona, jeseni bi pa lahko kaj uštimali.
Ti tko al tko rabiš pasoš pa prevajalca, da lahko sploh komuniciraš ti trol prleški za pir tolk cajta nis dal k h men demz hod. Še slepega cucka bi prej na kuzlo spravu.Jaz dvomin da bi lahko prišel. Edin če bi bilo kje blizu mure
Zato pa raje vidim da če koga zanese v Prekmurje da gremo na pivo. Častim