Alter-nativa avtocesti bratstva i jedinstva

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jasenovac pa tut ni glih bliz.

kaj bi vi radi videli na balkanu? razen spomenikov bratske moriej, te in one vojne ni.

Softiæu pobogu brate...
zato sem mu napisal, da mora na drugo-desno (če greš proti BG) stran AC.
enim so pač ti spomeniki kul enim pa ne.
cerkve in podobno npr mojo ful zanimajo in jih mora pogledat pofotkat itn
jaz med tem raje širim bratstvo i jedinstvo z domačini v najbližji oštariji
nahrung002.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.259
9.887
113
Ajd, cerkve tudi niso na prioriteti. Zanimajo me kakšni fajn odseki ceste, kakšna naravna znamenitost (pa ne luknja od bombardiranja), dober kafič, gostilna, itd. Da bo road trip, ne pa gasa mimo. Sej drugače bomo pač po AC leteli, ampak čas je, pa bi bilo zanimivo videt še kaj drugega.

Off, s kje je Rimac?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
v Starem Petrovem selu je odlična gostilna...imena se ne spomnem Grill pa neki. Drgač če boš mal zavil iz ceste je Papuk in ta cesta ok potem lahko greš še do Osijeka in Bikers bar-a
grims-1.gif

Ajd uživi.

Rimac je priimek ki je po celi HR tako da ne vem. Imel sem sošolca Rimca
wink-1.gif
v Istri

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
kako kome trofazni brate

v biker barih vidiš npr umetniški ples na štangi.ponavadi ga izvajajo za ta nastop primerno slečene lepo obdarjene punce. če to pogledaš v vrhunski izvedbi pozabiš na une tvoje cajkuše iz PinkTV
wink-1.gif

zdaj... če to tebi ni zanimivost... deda solunac se okreče u grobu ko ventilator
tongue-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kot najstnik bil povabljen na žur. Slovenija v malem, ostalo pa bolj tako tako. Voda v kurcu, plaža v kurcu, folk v kurcu, ostalo pa mislim, da so zrihtal oz prenovil.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sad ma s sabo zeno pa tasco.. in ni balkanac k ma porihtana sorodstvena razmerja.

to pa je qrac...
uf-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Ti pejt lepo po Bosni in se boste lepo mel. Pol pa lepo do Črne Gore, pa mal na morček (opcija).
Radarji naj te ne skrbijo preveč, ker boš na dopustu. Imej nekaj gotovine (bosanski policaji te sicer LAHKO pošljejo na UE/POŠTO/MUP, kjer kot tujec plačaš kazen). Po Bosni so postavili kar nekaj stacionarnih radarjev, ki pa so nevarni le v primeru, da greš (mislim da) v petih letih ponovno v Bosno in te ustavi policaj, ki ti potem izda kazenski nalog za stari prekršek. Ne vem pa kako je pri mejni kontroli (verjamem, da te tudi tam lahko oglobijo pri preverjanju dokumentov).

Tale pot je čudovita, čeprav mogoče lepše, če greš npr. do Plitvic in potem v Bosno vstopiš na prehodu Izačiæ (Bihaæ) in greš mimo B.Petrovca proti notranjosti (Jajce, SA, Višegrad - prideš v Srbijo čez al' pa Tjentište - prideš čez v Črno Goro) ali pa greš na Banjaluko in potem po zemljevidu iz potopisa naprej:

http://www.ccs-si.com/uploads/datoteke/Crna_Gora_06-2012_Rosa.pdf

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
zato ker brez
"sad ma s sabo zeno pa tasco.."
je zabava boljša
cheer.gif