A prideš. Saj vem da jih pogrešaš. A te v zadnje niso "zadovoljili"Oh ja...očitno imamo spet nekoga podobnega Borgu, škoda da še ni v Banovcih, je pa pri meni na ignoru. Vseeno bi bilo pa fajn imet meet.

A prideš. Saj vem da jih pogrešaš. A te v zadnje niso "zadovoljili"Oh ja...očitno imamo spet nekoga podobnega Borgu, škoda da še ni v Banovcih, je pa pri meni na ignoru. Vseeno bi bilo pa fajn imet meet.
Kaj morem če ste tako počasni. Ja saj se ne čudim, pač skupek Alter pacientov.Ti sam svoje trditve negiras. Jaz ti ne bom govoril kam bos sel ampak ti pa ne le da si postavil neka pravila komu se lahko v bran postavim se celo v neko ”luknjo” si me postavil ker se ne obnasam po tvojih pricakovanjih.
In pritozujes se nad nivojem foruma ob tem pa sam aktivno delas da bi bil nivo se nizji.
kdo bi te razumel
Sorry, ker se ne morem premagat, ker ko takole nekaj časa spremljaš ta forum vidiš, da serjejo eni in isti pacienti in potem na žalost potegnejo za sabo še par tistih normalnih in potem vidiš kaj se izcimi iz tega. Glej se ne morem premagat, da ne bi j v glavo take paciente, ker sem se dolgo časa trudil komunicirat na nek normalen način, pa s takimi pacienti to ni mogoče. In verjemte, da bom od sedaj naprej samo še j v glavo take paciente!Kdaj bo kakšen Alter minime(eting)sedaj vas pa res že pogrešam
![]()
Zdaj je "svoboda"Kaka debata?
Kateri admini?
oh če bi bla barvica svobod(n)a...marija kaj bi to delalo..........Zdaj je "svoboda"
.... ker ko takole nekaj časa spremljaš ta forum vidiš, da serjejo eni in isti pacienti in potem na žalost potegnejo za sabo še par tistih normalnih in potem vidiš kaj se izcimi iz tega. ...
Ti si ziher milijonarJa lej, Svoboda
Zato pa ma Herta ''miljone''!
ZehV tekmi za prvi šupak alterja zaenkrat vodiš z naskokom (v eni drugi temi, ki si jo okrasil s svojim izbranim besednjakom je celo tvoj portret s petkove naslovnice mladine). In glede na to, da smo tukaj zbrane same pederčine si najbrž kar na pravem mestu. Ali je to da imaš na obeh straneh (spredaj in zadaj) zadaj prednost ali slabost pa sam presodi.
Tvoja foraNapredek. Namesto da bi še osemdesetič pripopal svoje litanije o tem kaki debili in pedri smo vsi mi prodajaš mojo foro.
To si ti naredu....ups.Tvoja foraPazi potem, da se ne boš spet zatipkal med svojimi alter profili
![]()
Še vedno čakam, da boš pokazal kje in kdaj al boš samo sračkal naprejTo si ti naredu....ups.
Svi glupi on pametenMene pa nervira, ker ko se prijavim kot bojank ali apolo9 nagazim direktno v zs nasran z njegovimi fotkami.