I
Je goba pobasal kamelcija pa je mislil da bo pobegnil. Start je bil dober, ampak sem ga do Črnuč ujel. Zgleda da je ta njegov švedski zrebec dober šprinter, na dolge proge pa ga spanski osel ujame
Švedski žrebec rad pije.
Bilo je fajn, treba ponovit, pa zraven zrihtat kej nadimljenga.
Jest sm pa nehu pit enga in druzga, če se le da. Pijem Krušovice al pa Pilsner Urkell. Dost boljš za isti denar.Jaz že dolgo upoštevam: ščijem Laško, pijem Union.
Sam svoj doktor pivovarstva.
Če smo že glih pri tem: U vs L dvajset let nazaj sem bil v MB zadnji čudak ko sem spraševal v pajzlih če imajo Union, sedaj je po mestu več Unionovih marel kot (osovraženih) zelenih.
Urkell je zelen, pa me od njega še ni bolela glava.Ja no, jaz govorim o "povprečni" SLO gostilni, ki ne premore nič drugega, mogoče še kak hrvaški Staropramen.
Imam en hecen problem: od vsakega piva s prevladujočo zeleno barvo na nalepki me boli glava, pa ni povezano s količino: Laško, Gösser, Heineken,.... Pa menda sploh nisem edini, je bila enkrat ena "raziskava" na to temo in nas je kar precej takih. Union je pač proti Laškem manj aromatičen in bolj "voden", pa ga lahko čisto normalno pijem.
O kakšni eliti je pa tukaj govora?? Če ni žensk, ki bi vas lahko ocenile??Kdaj ponovimo?
Pa naslednjič bi bilo fino, da se ne zbere samo elita ... lahko pride tud kak predstavnik nižjega sloja...
TURBO GOBA, drž se čez vikend ... da te ne odnese predaleč od obale