Jaz sem dol ja.Jaz sm že v Lj nazalost je bilo treba it.
V Izoli si?
obljubim..po mojem sem jo pozabil doma...a, caki, sem jo sedaj naselSva sla z AndrejEnej na pivo, kaj nej recem, saj drugic bo imel denarnico s sabo...
Sorry, sam jest sem preškrt, da bi skozlal vso to žlahtno tekočino, tko da je to mistejka!Ne, ne tist ni mogl bit od volvota, ker volvo sam pije in nč ne meče vn za razliko od carja, ki to (očitno?) občasno sprovede
Čist res ...Jaz sm zabluzil dan
Je bilo super, kljub temu, da je Goba potregnu črto ... pa ne uno belo, pač pa proti LJ
Guiness te čaka ob priliki, ...denarnica je bla najdena minuto po tem, ko si plačal pir. Čudno .....
Verjetno preko Vršiča.Jest čakam Guiness-a na motorju, pol pa tip pride s Pony-em ... eh ... no, sej nč zato, važn, da je blo OK.
Je šlo skoz navzdol.... Lažje z Vršiča v Izolo kot iz kranjske na VršičVerjetno preko Vršiča.
Puvej kam pridem....da mu dizo naštelava....pa glavo zbrusva....pa L-bat not vrževa da bo bl letu po koprs'k obvozn'czmenjeno, jaz pa drugic ne pridem s kolesom, ker mam cist zares tud motor, sam neki ni hotu užgat dons no...
Čaki mal, ta prvo pljuvaš 8888, potem pa svojo kao pozabiš domaobljubim..po mojem sem jo pozabil doma...a, caki, sem jo sedaj nasel
O, ne, povsem narobe razumeš. Jaz sem svojo našel, in ko že hočem naročit novo rundo ...evo, zapirajo lokal. Kaj tu jaz morem?Čaki mal, ta prvo pljuvaš 8888, potem pa svojo kao pozabiš doma