Ali tipkate med vožnjo???

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
ksz glede na vse pametnjakovice bi bilo najbolje da sploh ne izdajajo več vozniških... vsaj glede na testnega_voznika... najbolje da začnemo pesačit...

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Tale in ostale teme so grozljivka, kolk folka tipka med vožnjo. Par sekund pogled s ceste, misli čisto drugje... Jest enega SMSa nisem med vožnjo natipkal, pogovori pa samo nujno in še to, se slišimo ko ne bom vozil.

Očitno so vsa opozorila o nezbranosti premalo, bo moralo kar nekaj nedolžnih umret. Tole sodi v kategorijo ornk pijanih voznikov.

Na cesti dostikrat takoj vem, če kdo telefon v roki drži, zmedena vožnja, prehitra/prepočasna, nepotrebno ovinkarjenje... vidi se na kilometer. In zdej junaki pravijo, da se da tipkat in normalno vozit. My ass

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
U avtomobile bi mogl jammerje namontirat, da nebi blo signala
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Tale in ostale teme so grozljivka, kolk folka tipka med vožnjo. Par sekund pogled s ceste, misli čisto drugje... Jest enega SMSa nisem med vožnjo natipkal, pogovori pa samo nujno in še to, se slišimo ko ne bom vozil.

Očitno so vsa opozorila o nezbranosti premalo, bo moralo kar nekaj nedolžnih umret. Tole sodi v kategorijo ornk pijanih voznikov.

Na cesti dostikrat takoj vem, če kdo telefon v roki drži, zmedena vožnja, prehitra/prepočasna, nepotrebno ovinkarjenje... vidi se na kilometer. In zdej junaki pravijo, da se da tipkat in normalno vozit. My ass
467716-post_slo.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Tipkam ne.....pa tudi telefoniram ne s telefonom v roki....sem si kupu BT slušalko in že lep čas lahko normalno vozim.

Samo so pa tudi neki pacjenti ki tako vijugajo po cesti brez gsmov in teh bedarij...so talentirani za ogrožat promet.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Tipkam ne.....pa tudi telefoniram ne s telefonom v roki....sem si kupu BT slušalko in že lep čas lahko normalno vozim.

Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Jaz smsov ne pišem med vožjo...telefoniram pa ja...in avtomatsko mi hitrost pade za 20 manj....
A temu ti rečeš normalna vožnja?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Še vedno je za tisto minuto pogovora bolje vozit 110 kot pa 130...ali pa 80 namesto 90...pa okog 45 kot 50.
Ni blo mišljeno da se v območuju umirjenega prometa kjer je 10 na uro peljem rikvec z 10 na uro.
Še vedno dosti hitreje kot pa tisti ki brez naprav ki bi jih "motile" peljejo 50 namesto 90 in 30 namesto 50...na AC pa itak ne grejo ker jih je strah.

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Ne tipkam. Pravzaprav se mi zdi bolj varno, če že moraš to počet, da med vožnjo človeka pokličeš, namesto da mu natipkaš SMS. Na cesto je treba bit osredotočen.